Biraz evvel açıklandı! Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halk Bankası kimliği ile başvuran herkese 15.000 TL veriyor

Yeni dönemde geliştirmiş bulunduğu çiftçi destek paketleri ve başka kredi hizmetleri ile vatandaşlar doğrultusundan yakın takibe alınmış olan Ziraat Bankası, bu kez de çocuğunun ya da çocuklarının eğitim masraflarını karşılamak adına desteğe gereksinim duyan anne ve babalara nakit hizmeti sunacağını bildirdi. Ziraat Bankası'nın tüketici kredisi başlığı altında geliştirmiş bulunduğu fakat eğitim masrafları amacıyla de kullanılmasına izin vermiş bulunduğu eğitim kredisi kampanyasının azami vade adedi 36 ay olarak belirlendi.

Giriş Tarihi 27 Mayıs 2022, 09:15 Güncelleme 27 Mayıs 2022, 09:15
Biraz evvel açıklandı! Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halk Bankası kimliği ile başvuran herkese 15.000 TL veriyor

İÇİNDEKİLER

Döviz kurlarında gözlenen yukarıya yönlü hareketlerden dolayı giderek pahalılaşan yaşam şartları, eğitim masraflarının da yükselmesine sebep oldu. Bu kapsamda çocuklarının eğitim masraflarını karşılama noktasında desteğe gereksinim duyan anne ve babalara kamu bankalarından müjdeli haber geldi. Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halk Bankası alakalı hizmetlerinin ayrıntılarını kamuoyu ile paylaştı.

Vakıfbank Eğitim Kredisi

Türkiye'nin büyük kamu bankalarından birisi olarak hizmet veren Vakıfbank, yeni dönemde çoğalan eğitim masraflarına rağmen anne ve babalara destek olacağını bildirdi. Banka, yeni dönemde geliştirmiş bulunduğu 3 ay ödeme ertelemeli tüketici kredisi kampanyasından eğitim masraflarını karşılamak hedefi ile de yararlanılabileceğini belirtti.

Vakıfbank doğrultusundan tasarlanmış olan 3 ay ödeme ertelemeli eğitim kredisi hizmetinin azami vade adedi 36 ay olarak belirlendi. Ortalama faiz oranını yüzde 1,55 olarak belirten Vakıfbank, 15 bin TL tutarında ki kredi istekleri karşılığında ödenecek olan aylık taksit tutarının 575,34 TL olarak hesapladı.

Halk Bankası Eğitim Kredisi 2022

2022 senesine girilmesi ile eş güdümlü duyurmuş bulunduğu güncel kampanyalarının avantajlı fırsatları yardımıyla bankacılık pazarında bir ismim öne çıkmayı başarmış olan Halk Bankası, yeni dönemde çoğalan eğitim masraflarına rağmen ailelerin yanısıra bulunduğunu bildirdi. Halk Bankası, eğitim masraflarının karşılanması hedefi ile de kullanılabilecek olan Hızlı Kredi kampanyasının ayrıntılarını paylaştı.

Halk Bankası doğrultusundan tasarlanmış olan Hızlı Kredi kampanyasının üst limiti 10 bin TL olarak belirlendi. Banka, alakalı hizmetinin azami vade miktarını 36 ay, aylık ortalama faiz oranını ise yüzde 1,71 olarak bildirdi. Bu bilgiler ışığında çekilecek olan 10 bin TL'lik kredinin aylık taksit ödemesi ise 395,61 TL olarak hesaplandı.