Bugün evde bakım maaşı yattı mı? 18 Mayıs evde bakım maaşı yatan iller listesi 2022! E - Devlet SMS sorgulama ekranı!

Evde bakım maaşı (parası) yatan iller listesi merak ediliyor. 17 Mayıs evde bakım maaşı yatan iller arma motorlarında sorgulanıyor. Her ay düzenli olarak farklı iller için farklı tarihlerde yatırılan evde bakım maaşının bu ay yatıp yatmadığı araştırılıyor. Evde Bakım aylığı ödemelerini E Devlet üzerinden veya SMS ile sorgulayabilirsiniz.

Giriş Tarihi 18 Mayıs 2022, 10:10 Güncelleme 18 Mayıs 2022, 10:10
Bugün evde bakım maaşı yattı mı? 18 Mayıs evde bakım maaşı yatan iller listesi 2022! E - Devlet SMS sorgulama ekranı!

İÇİNDEKİLER

Evde bakım maaşı yatan iller listesi araştırılmaya başlandı. Evde bakım maaşı hangi illerde yattı sorusuna yanıt aranıyor. Her ay yüzbinlerce kişinin faydalanabildiği evde bakım maaşları, her ayın farklı günlerinde farklı iller için yatırılıyor. Bu hafta başından itibaren evde bakım maaşları yatırılmaya başlandı. Peki, 17 Mayıs evde bakım maaşı yatan iller hangileri? Evde Bakım aylığı ödemelerinin hesabınıza yatıp yatmadığını e-Devlet üzerinden sorgulayabilirsiniz. İşte konu hakkında merak edilenler!

EVDE BAKIM MAAŞI ÖDEMELERİ BAŞLADI MI?

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık da geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamasında evde bakım maaşlarının 15 Mayıs Pazar günü itibariyle hesaplara yatırılacağını duyurmuştu.

Evde Bakım aylığı ödemelerini E Devlet üzerinden sorgulayabilirsiniz. TC kimlik numaranız ile E Devlet şifrenizi kullanarak giriş yaptıktan sonra arama çubuğuna "Engelli Evde Bakım Ödeme Bilgileri Sorgulama" yazın ve tıklayın. Açılan sayfada maaş ödemesi ile ilgili detayalar ulaşabilirsiniz. Engelli Evde Bakım Ödeme Bilgileri Sorgulama özelliği Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı sekmesinin altında bulunur.

EVDE BAKIM MAAŞI YATAN İLLER

1- Balıkesir 2- Osmaniye 3- Çanakkale
4- Ordu 5- Tokat 6- Bolu
7- İzmir 8- Bursa 9- Kocaeli
10- İstanbul 11- Manisa 12- Bursa
13- Diyarbakır 14- Konya 15- Ankara
16- Adana 17- Bilecik 18- Karabük
19- Samsun 20- Aksaray 21- Kayseri
22- Antalya 23- Batman 24- Sakarya
25- Kırıkkale 26- Şanlıurfa 27- Afyonkarahisar
28- Uşak 29- Gaziantep 30- Kars
31- Erzurum 32- Niğde 33- Kırşehir
34- Mersin

SMS İLE EVDE BAKIM AYLIĞI SORGULAMA

Evde bakım aylığı alanlar sorgulama yapmak için telefonlarının SMS özelliğini de kullanabilir. Ziraat Katılım Bankası aracılığı ile alanlar, cep telefonlarının mesaj bölümüne BAKIYE yazıp, 4747'e SMS atarak bakiye takibi yapabilirler. Mesaj göndermeniz dahilinde 1 SMS ücreti operatörünüz tarafından tahsil edilir