Luna coin tekrar yükselir mi, neden düşüş yaşadı? Terra luna coin yorumları! Luna coin kaç Dolar, TL geleceği nasıl?

Terra luna coin yorumları! Luna coin tekrar yükselir mi, neden düşüş yaşadı? Luna coin kaç Dolar, TL geleceği nasıl sorgulamaları arama motorları üzerinden sıklıkla yapılıyor. Terra luna coin düşerek adeta çakılması ekonomi gündeminde büyük etki yarattı ve yaşanan bu depremin ardından kripto para piyasasına yatırım yapan kişiler detayları merak eder oldu. İşte tüm bilgiler...

Giriş Tarihi 17 Mayıs 2022, 09:47 Güncelleme 17 Mayıs 2022, 09:47
Luna coin tekrar yükselir mi, neden düşüş yaşadı? Terra luna coin yorumları! Luna coin kaç Dolar, TL geleceği nasıl?

İÇİNDEKİLER

Kripto para piyasasını yakından takip edenler Terra luna coin yorumlarını oldukça merak ediyor ve yoğun bir şekilde araştırıyor. Terra ağının kripto parası Luna çöküş yaşayınca 100 Doları gördü ve yatırımcılar tarafından son dakika gelişmeler öğrenilmek isteniyor. Kripto para piyasasında deprem etkisi yaşanırken Terra Luna üzerinden yatırım yapmak isteyenlerin merak ettiği bilgileri haberimizde derledik. Peki Luna coin tekrar yükselir mi, neden düşüş yaşadı? Luna coin kaç Dolar, TL geleceği nasıl?

TERRA LUNA COİN TEKRAR YÜKSELİR Mİ?

Yaşanan çöküşte UST'yi 1 dolara sabitlemek şu an için uygulanan çözümler arasında yer alıyor. Dip seviyede milyonlarca Luna alınacak. Bunun ne kadar devam edeceğini tahmin etmek zor. Uzun süre Luna'nın eski seviyelere gelemeyeceği uzman yorumları arasında bulunuyor.

.

TERRA LUNA COİN KAÇ DOLAR, TL?

Dip seviyeyi gören Terra Luna coin fiyatı şu anda 1 dolar seviyesinde ilerliyor. 0,60 dolara gerileyen coinde küçük çaplı bir toparlanma yaşandığı söylenebilir.

Tüm para birimlerinde kripto para yatırımcısını üzen Terra Luna TL fiyatı 18,54 liradan işlem görüyor.

ABD enflasyon verisi sonrası kripto paralarda dalgalanma yaşandı. Bir hafta önceye kadar 100 dolar üzerinde işlem gören Luna coin, bugün 1 dolar altına düştü. Sabit coinlerin düşüşünü engellemek için yapılan satışlar da arz talep dengesini bozdu ve birçok kripto parada düşüş yaşandı.

Aslında olay, Luna coine yapılan saldırıyla başladı. Asılsız satın alımlar ve yayılan korku sonucu, Terra'dan çıkmaya başlanıldı. Bunun sonucu sabit coinde düşüş gerçekleşti. Sabit coini bir dolarda tutmak isteyen yönetim, 750 milyon dolar değerinde Bitcoin bozdurdu. Korkunun küresele yayılması sonucu büyük yatırımcılar Luna'dan çekiliyor ve 120 dolar olan Luna bir anda bir doların altına düşüyor.