1 Haziran gram altın kaç TL? Çeyrek altın ne kadar? Tüm (tam) ANLIK CANLI ALTIN FİYATLARI | Son dakika altın alış satış rakamları

ALTINDA SON DURUM! Piyasaların son gününde altın alış ve satış fiyatları gündeme geldi. Küçük ve büyük ölçekteki yatırımcılar gram, çeyrek, yarım, tam, ata altın ve cumhuriyet altını fiyatlarını merak ediyor. Peki Altın fiyatları ne kadar? Çeyrek altın kaç liradan işlem görüyor? Cumhuriyet altının fiyatı artacak mı?

Giriş Tarihi 01 Haziran 2022, 09:35 Güncelleme 01 Haziran 2022, 09:38
1 Haziran gram altın kaç TL? Çeyrek altın ne kadar? Tüm tam ANLIK CANLI ALTIN FİYATLARI | Son dakika altın alış satış rakamları

İÇİNDEKİLER

⚡SON DAKİKA ALTIN FİYATLARI! Altın fiyatları en çok araştırılan konular arasında yer aldı. Yatırımcılar Altın fiyatları ne kadar oldu? sorusuna yanıt arıyor.

CANLI ALTIN FİYATLARI

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş'ten yeni bir değerlendirme geldi. İşte o açıklama;

"BUNLAR BENİM İÇİN DİP SEVİYELERDİR"

"Geride bıraktığımız haftada altın, gümüş, pariteler ve Bitcoin tarafında yaşanan düşüşler için bir final olduğunun mesajını vermiştim" diyen İslam Memiş, "Bildiğiniz gibi Nisan'da 4 kez kademeli alım yapmayı, alım işini Mayıs'a bırakmayacağımı, Mayıs-Temmuz aylarında yeni zirveler için bekleme moduna geçeceğimi sık sık ifade etmiştim.

Dolar karşısında aşırı değer kaybeden bu fiyatlamalar benim nazarımda dip seviyelerdir. Mayıs-Haziran-Temmuz ayları benim bekleme ayımdır. Sürpriz geri çekilmeler olursa tüm imkanlarımı kullanıp ilave etmek için çaba göstereceğim" ifadelerini kullandı.

FED, faizi %50 baz puan artırarak %1'e yükseltti. İslam Memiş 50 baz puan için öngörüde bulunmuştu. "Fed sonrası yatırımcılar neye göre nasıl karar vermeli?" sorusuna da yanıt veren İslam Memiş şu ifadeleri kullanmıştı;

''Fed 50 baz puan faiz artırır, Fed Başkanı Powell güvercin ton da bir açıklama yaparsa; küresel borsalar toparlar, dolar varlıkları geriler, emtia ve kripto paralar yükselişe geçer, piyasalar rahatlar. Bugünkü küresel ekonomik koşulları, jeopolitik riskleri ve belirsizlikleri göz önünde bulundurduğumuzda Mayıs-Temmuz aralığını oldukça riskli gördüğümü belirtmek isterim."