İstanbul, İzmir, Ankara mazot (motorin) litre fiyatı ne kadar, kaç TL oldu? EPGİS son dakika açıklama! 1 Aralık motorine indirim mi geldi?

Araç sahipleri için müjdeli haber EPGİS tarafından duyuruldu. Enerji Petrol Gaz İkmal İstasyonları İşveren Sendikasından (EPGİS) alınan bilgiye göre, motorine bu geceden itibaren geçerli olmak üzere 44 kuruş indirim yapılacağı duyuruldu. Peki, 1 Aralık motorine indirim mi geldi? İstanbul, İzmir, Ankara mazot (motorin) litre fiyatı ne kadar, kaç TL oldu? İşte konu hakkında detaylar...

Giriş Tarihi 01 Aralık 2021, 09:21 Güncelleme 01 Aralık 2021, 09:21
İstanbul, İzmir, Ankara mazot motorin litre fiyatı ne kadar, kaç TL oldu? EPGİS son dakika açıklama! 1 Aralık motorine indirim mi geldi?

İÇİNDEKİLER

Akaryakıt fiyatları hakkında son dakika gelişmeler anbean takip ediliyor. Enerji Petrol Gaz İkmal İstasyonları İşveren Sendikasından (EPGİS) alınan bilgiye göre, motorine bu geceden itibaren geçerli olmak üzere indirim yapılacağı duyuruldu. Peki, 1 Aralık motorine indirim mi geldi? İstanbul, İzmir, Ankara mazot (motorin) litre fiyatı ne kadar, kaç TL oldu? İşte konu hakkında detaylar...

İSTANBUL, İZMİR, ANKARA MAZOT (MOTORİN) LİTRE FİYATI NE KADAR, KAÇ TL OLDU?

Son dakika haberleri... Motorine bu geceden itibaren geçerli olmak üzere 44 kuruş indirim yapıldı.

Motorinin litre fiyatında gece yarısından geçerli olmak üzere 44 kuruş indirime gidilecek.

Enerji Petrol Gaz İkmal İstasyonları İşveren Sendikasından (EPGİS) alınan bilgiye göre, Ankara'da ortalama 9,83 liradan satılan motorinin litre fiyatı 9,39 lira olacak.

Motorinin litresi İstanbul'da 9,77 liradan 9,33 liraya, İzmir'de 9,85 liradan 9,41 liraya inecek.

Akaryakıt fiyatları, Türkiye'nin de dahil olduğu Akdeniz piyasasındaki işlenmiş ürün fiyatlarının ortalaması ile dolar kurundaki değişiklikler baz alınarak rafineriler tarafından hesaplanıyor.

Bu hesaplama sonucunda dağıtım firmalarınca uygulanan fiyatlar, rekabet ve serbesti nedeniyle şirketler ve kentlere göre küçük değişiklikler gösterebiliyor.