Ev sahibi olmak isteyenlere bomba haber geldi! Arnavutköy'de 200.000 TL'ye daire! Tamamı 3.400 TL taksitle... Ekmeğinize yağ süreceksiniz!

Düşük ve avantajlı fiyatlarla konut, arsa, villa, dükkan ve bina sahibi olmak isteyen bireylerin dört gözle bekledikleri bankadan satılık gayrimenkul listesine Akbank'ta katıldı. Akbank, sahip olduğu mülkiyetlerini satışa çıkarmaya başladığı günden beri ev sahibi olmak isteyenlerin yakın takibinde. Bankaya % 10 luk teminat bedelinin yatırılmasının anında sonrasında Akbank şube görevlileri tarafından hazırlanan AKBANK TA. Ş. "GAYRİMENKUL SATIŞ ŞARTNAMESİ" nin her bir nüshası imzalanarak ihaleye katılma hakkı elde edilmektedir.

Giriş Tarihi 23 Eylül 2021, 08:44 Güncelleme 23 Eylül 2021, 08:44
Ev sahibi olmak isteyenlere bomba haber geldi! Arnavutköy’de 200.000 TL’ye daire! Tamamı 3.400 TL taksitle... Ekmeğinize yağ süreceksiniz!

İÇİNDEKİLER

Akbank, mülkiyetine geçirmiş bulunduğu bütün taşınmazları kendi internet sitesinden vermiş bulunduğu satılık gayrimenkuller ilanı ile satışa çıkardı. E-ihale tekniği ile satışa çıkarılan gayrimenkuller öneri yolu ile satılmakta olup, söz hususu satılık ev ya da satılık arsaya en yüksek fiyat öneriini yayınlayan şahıs taşınmazın yeni sahibi olmakta. Akbank'tan Satılık Gayrimenkuller, www.gayrimenkulsatis.akbank.com adresinde liste durumunda sunulmaktadır. Bu anlamda İstanbul Arnavutköy'de 200.000 TL'ye tamamı 3.400 TL taksitle konut alabiliyorsunuz.

Arnavutköy'de 200.000 TL'ye daire! Tamamı 3.400 TL taksitle

Gayrimenkul Adı : Akbank'tan Satılık Mesken

Gayrimenkul No : 401521

Kategori : Konut

Tür : Apartman Dairesi

İl : İstanbul

İlçe : Arnavutköy

Mahalle : Mavigöl Mh.

Adres : Mavigöl Mah. Cumhuriyet Cad. Ferhan Sok. No:6 Kat:Bodrum+Zemin D.No:1 Arnavutköy /Istanbul

Ada / Parsel : 219 / 3

M2 : 63

Hisse : TAM

Verilen En Yüksek Teklif : 200,000 TL

Min. Artış : 2,000 TL

Başlangıç Bedeli : 200,000 TL

Teminat Bedeli : 20,000 TL

DİĞER SATILIK EV İLANLARI

DİĞER SATILIK EV İLANLARI

DİĞER SATILIK EV İLANLARI

Akbank'tan Satılık Ev Nasıl Alınır?

Akbank'tan icra takibi nedeni ile satışa çıkarılmış olan gayrimenkullere sahip olabilmek amacıyla öncelikle Akbank'ın kendi internet sitesini sık sık ziyaret edip satışa çıkarılmış olan gayrimenkul listesini takip etmeniz gerekli. Takvim.com.tr sizler için en doğru bilgileri araştırıyor.

Dönem devre bankanın sitesinde yayınlanan bu liste içerisinden kendinize en ideal olan gayrimenkulü seçerek, ev sahibi olmanın ilk aşaması atılmış olmaktadır. Bankanın belirlemiş olduğu tarihte satış ihalesine öneri vermeniz gerekmektedir. Bankadan satılık gayrimenkul ihalesine katılabilmek amacıyla, evvelce size en yakın Akbank şubesine giderek satışa yayılan taşınmazın (Ev, Arsa, Bina, Dükkan ya da Villa) banka doğrultusundan belirlenmiş olan muhammen bedelinin %10 u teminat olarak yatırılmaktadır.