Acil nakit paraya ihtiyacı olanlar için 193 TL taksit binlerce lira veriliyor! Ziraat Bankası’ndan anında alabilirsiniz

Korona virüs salgın süreçlerinden kaynaklı çoğu kesim ciddi anlamda ekonomik anlamda zorlu süreçler ile yüz yüze kalmak mecburiyetinde kaldılar. Bir yandan kişilerin acil nakit gereksinimleri duyması bir yandan da ekonomik anlamda zorluk çekmeleri genel olarak kredi fırsatlarına yönelmelerine sebep oldu. 18 yaş ve üzeri, aylık derli toplu gelire sahip olduğunu belge ile ispatlayan herkes gereksinim kredisi müracaatında bulunabilir. Başvurular, müşteri memnuniyeti gereği çoğu kanaldan yapılabilmektedir. İsterseniz banka şubesinden bizzat yapabileceğiniz gibi internet şubesinden, telefon şubesinden ya da ATM'den, gereksinim kredisi amacıyla müracaat yapabilirsiniz.

Giriş Tarihi 20 Eylül 2021, 08:45 Güncelleme 20 Eylül 2021, 08:45
Acil nakit paraya ihtiyacı olanlar için 193 TL taksit binlerce lira veriliyor! Ziraat Bankası’ndan anında alabilirsiniz

İÇİNDEKİLER

193 TL taksit ödemesi ile kredi fırsatları… Korona virüs salgın süreçlerinden kaynaklı bir hayli kesim ciddi anlamda ekonomik anlamda zorlu süreçlerle karşı karşıya kaldı. Kredi çekme planı olan vatandaşlar bu süreçler için aylık geri ödemeleri kendilerine ideal olan kredi fırsatlarını değerlendirmeyi tercih ediyor. Bu anlarda herkes anlık nakit gereksinimlerini rahat bir şekilde karşılayabilsinler diye müraacat yapan çoğu vatandaş devlet bankalarını tercih ediyor. Bu anlamda 193 TL taksit ödemesi ile Ziraat Bankasından kredi fırsatları veriliyor. İhtiyaç kredisi, bankaların acil nakite gereksinim duyan müşterilerine tanıttığı bir hizmettir.

ZİRAAT BANKASI 5.000 TL 36 AY GERİ ÖDEME

İHTİYAÇ KREDİSİ TAKSİT SAYISI DEĞİŞTİ!

BDDK, tüketici kredilerine ilişkin genel vade sınırını, kredi tutarı 50 bin TL'nin üzerinde olan krediler için 36 aydan 24 aya indirdi.

İşte Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurulu Kararı:

Kurulun 16.09.2021 tarihli toplantısında, 16.09.2021 tarih ve E-24049440- 045.01[4/5]-25466 sayılı yazı ve eklerinin incelenmesi sonucunda;

- Bankaların Kredi İşlemlerine İlişkin Yönetmeliğin (Kredi Yönetmeliği) 12/A maddesinin altıncı fıkrası ile Finansal Kiralama, Faktoring ve Finansman Şirketlerinin Kuruluş ve Faaliyet Esasları Hakkında Yönetmeliğin (Finansal Kurumlar Yönetmeliği) 11/A maddesinin beşinci fıkrası uyarınca, Kredi Yönetmeliğinin 12/A maddesinin üçüncü fıkrası ile Finansal Kurumlar Yönetmeliğinin 11/A maddesinin ikinci fıkrasında düzenlenen, 04.09.2020 tarihli ve 9131 sayılı Kurul Kararı ile otuz altı ay olarak belirlenen tüketici kredilerine ilişkin genel vade sınırının kredi tutarı elli bin Türk Lirasının üzerinde olan krediler için otuz altı aydan yirmi dört aya indirilmesine,

- Bu Karar tarihinden önce kullandırılan bu kapsamdaki kredilerin borç bakiyelerinin elli bin Türk Lirasının üzerinde olsa dahi borçlu tarafından talep edilmesi durumunda en fazla otuz altı ay ile sınırlı olmak üzere yeniden yapılandırılabilmesine,

- Bu Kararın Kuruluş Birliklerine duyurulmasına ve Kurumun internet sitesinde yayımlanmasına karar verilmiştir. Takvim.com.tr sizler için en doğru bilgileri araştırıyor.


İhtiyaç Kredisi Şartları Nelerdir?

Gelir durumu ihtiyaç kredisi için en önemli şartlardan biridir. Birçok bankanın aradığı diğer şartlar ise;

18 yaşını doldurmuş olmak (Bankalar yine de 20 yaş ve üzerine kredi vermektedir.) Takvim.com.tr sizler için en doğru bilgileri araştırıyor.

Vergi levhasının ya da SSK kaydının olması. (Son 3 aya dair)

Herhangi bir bankadan aldığınız borçtan dolayı takibe düşmemiş olmanız.

Bazı durumlarda kefil (Kefil olarak eşin rızası istenebiliyor.)

Gelirin resmi olarak beyan edilmesi.

Bunların dışında eğer ipotekli ihtiyaç kredisi çekilecekse, eşin rıza durumu istenebilir. İhtiyaç kredileri 36 ay vade ile kullanılabilir. İhtiyaç kredilerinde tüm hane halkının değil, yalnızca krediyi çekecek kişinin geliri hesaplanır. (Hane halkı kefil olabilir.) Yine birçok bankada gelirin en fazla %50'si aylık taksit olacak şekilde kredi çekilebiliyor.