Bankalardan kıyasıya rekabet! Faiz oranları adeta kanatlanarak uçmaya başladı! 50 bin TL birikimi olanlar…

Yatırımcılar için dikkat gerektiren müjdeli haberler gelmeye devam ediyor. Bankaların mevduat faiz oranlarının uçuşa geçmesi adeta herkesin gözlerine inanamamasına neden oluyor. 50 bin TL birikimi olanlar eğer 32 günlük mevduata atarsa ne kadar kazanacak olduğu belli oldu. Merkez bankası aracılığı ile gelen parasal sıkılaşma adımlarının ardından birçok bankada parası olanların yüzlerini gülmesine neden oldu.

Giriş Tarihi 01 Mart 2021, 08:07 Güncelleme 07 Mart 2021, 11:02
Bankalardan kıyasıya rekabet! Faiz oranları adeta kanatlanarak uçmaya başladı! 50 bin TL birikimi olanlar…

İÇİNDEKİLER

Bankalardan kıyasıya rekabet! Musluklar açıldı! Faiz oranları adeta kanatlanarak uçmaya başladı! Bankaların arasında süre gelen mevduat faiz rekabetleri karşısında sürat kazanması bireyleri daha iyi kazanç elde etmek için azami faiz oranı veren bankayı aramasına neden oldu. Bankalardan neşelendiren haberin gelmesi ardından bankada paraları olanların değişik bir yatırım kanalı aramasına neden oldu.

50 bin TL birikimi olanlar…

50 bin TL birikimi olanlar…

50 bin TL birikimi olanlar…

Vadeli Mevduat Hesabı Nedir?

Vadeli mevduat hesabı ile kazanç elde etmenin en büyük avantajı risksiz oluşu. Paranızı vadeye koyarken vade bitiminde elinize ne kadar para geçeceğini bilirsiniz. Riskten hoşlanmayan bir yatırımcı iseniz vadeli mevduat hesabı sizin için en ideal yatırım aracı olacaktır.

Mevduat Faiz Oranları

Vadeli mevduat faiz oranları bankadan bankaya değişir. Bu oranlar belli olduğu ve hesaplama yapma olanağınız olduğu için vade bitiminde, bankanın sunduğu faiz oranına göre, elinize ne kadar faiz getirisi geçeceğini bilirsiniz.