E-Devlet, T.C. pandemi yardımı sonucu ve Sosyal yardım paraları (3.faz) yattı mı?

Kimlik numarası sayılarına göre haftanın belli günlerinde yapılan müracaatlar Cumartesi ve Pazar günü sınırlama olmaksızın tüm TC yurttaşlarına açılıyor. 3. fazda pandemi yardım müracaatı alınıyor mu merak edilmeye başlandı. Bir vakittir devam eden pandemi yardım müracaat parası hala sonuçlanmadığı için vatandaşlar tarafından denetlemeler devam ediyor.

Giriş Tarihi 18 Ocak 2021, 08:25 Güncelleme 25 Ocak 2021, 08:32
E-Devlet, T.C. pandemi yardımı sonucu ve Sosyal yardım paraları 3.faz yattı mı?

İÇİNDEKİLER

Bin liralık sosyal destek yardım parası ödemesi PTT şubeleri üzerinden yapılırken başvurular ise e devlet üzerinden kabul ediliyor. Alt gelir grubu ve paraya ihtiyacı olanlar için e devlet 1000 TL yardım başvurusu ekranı ve başvuru sonucu sorgulama linki haberimizde...
Son dakika haberi! Son dakika gelişmesinin ayrıntıları takvim.com.tr'de...

PANDEMİ DESTEK PARASI BAŞVURU SONUCU NASIL ÖĞRENİLİR?

Bir süredir devam eden pandemi destek başvuru parası hala sonuçlanmadığı için vatandaşlar tarafından sorgulamalar devam ediyor. Aylar öncesinde başvuru yapan vatandaşlar hala sosyal destek başvurularının sonuçlanmasını bekliyor. e-Devlet üzerinden alınan başvurunun yine sonuçları da e-Devlet üzerinden öğrenilecek. Peki pandemi destek başvuru sonucu nasıl öğrenilir?

BUGÜN HERKES 1000 TL PANDEMİ SOSYAL DESTEK ÖDEMESİ PARA YARDIMI BAŞVURUSU YAPABİLECEK!

E-devlet 1000 TL pandemi yardımı başvurusu için BURAYI TIKLAYINIZ

PANDEMİ DESTEK PARASI BAŞVURU SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANIR?

Binlerce kişinin başvuru yaptığı koronavirüsten olumsuz etkilenen vatandaşlara maddi olarak destek sağlamak için verilen pandemi destek parası için başvuru yapan vatandaşlar, uzun süredir başvurularının sonuçlarını bekliyor. Geçtiğimiz Mayıs ayında dahi başvuru yapan vatandaşların henüz sonuçları sisteme eklenmedi. e-Devlet üzerinden Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nın yaptığı açıklamaya göre, pandemi destek parası başvurularının ilk iki fazı verildi. Şu an 3. fazının verilmesi için çalışmalar devam ediyor. Pandemi destek parası alarak koronavirüs dönemindeki ekonomik olumsuzluklardan bir nebze de olsa nefes almak isteyen vatandaşlar, pandemi destek başvuru sonuçları ne zaman açıklanır merak ediyor. Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nın resmi internet sitesinde de pandemi destek başvurusunun 3. fazı ne zaman verileceğine dair net bir tarih bulunmamakta. Fakat muhtaç vatandaşlar sürekli araştırma yaparak, 1.000 liralık yardımdan faydalanmak istiyor.

PANDEMİ DESTEK PARASI KAÇ AY VERİLECEK?

Birçok vatandaş pandemi destek parasının sadece bir ay verildiğini düşünüyor. Fakat durum oldukça farklı. Muhtaç durumunda olan kişilere 1.000 lira sosyal yardım parası verilmeye devam ediyor. Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nın verdiği pandemi destek parası kaç ay verilecek sorusu için belirtelim. Başvuru sonrası ihtiyaç sahibi olan kişiler belirlendikten sonra pandemi destek parası bir kereye mahsus verilecektir. Fakat uygun görülen ailelere ödemeler bir süre devam edecektir. Pandemi destek başvurusu e-Devlet üzerinden başvurular alınmaktadır. Pandemi destek başvurusu için aşağıdaki link üzerinden işlem sağlanabilir. Eğer e- Devlet üzerinden giriş yapamıyor, şifreniz ve T.C. kimlik numaranızı bilmiyorsanız, T.C. kimlik numaranızı Nüfus Müdürlükleri'ne giderek kimlik değiştirme işlemi yaparak alabilirsiniz. Daha sonra en yapın PTT'ye giderek bir e-devlet giriş şifresi almanız gerekiyor.