16 Kasım hastanelere; ATT, sekreter, hasta danışmanı, temizlik işçisi ambulans şoförü alımı...

ATT, Anestezi teknikeri, ambulans şoförü, hemşire, sekreter, hasta danışmanı, yaşlı bakımı elemanı, temizlik personeli, klinik destek elemanı, hasta kayıt kabul görevlisi kadrolarına yapılan personel alımlarında başvuru bilgileri aşağıda bulunmakta. İlanlara başvuru yapacak adayların aşağıdaki adımları izleyerek başvurusunu internet üzerinden, İŞKUR resmi internet adresinden yapması gerekmektedir.

Giriş Tarihi 17 Kasım 2020, 08:44 Güncelleme 14 Ocak 2021, 14:08
16 Kasım hastanelere; ATT, sekreter, hasta danışmanı, temizlik işçisi ambulans şoförü alımı...

İÇİNDEKİLER

En az ilkokul mezunu İŞKUR hastane işçi alımı ile ilgili detaylar gelmeye devam ediyor. Hastanelere; ATT, sekreter, hasta danışmanı, temizlik işçisi ambulans şoförü başvuruları İŞKUR üzerinden yapılıyor. İŞKUR'un resmi internet sütesi üzerinden yapılan ilanlarda, hangi şehirlerde en az ilkokul mezunu işçi alımı var sorusunun cevabı yer alıyor.

İŞKUR'un Hastane Bünyesine Katkısı

İŞKUR, Türkiye'de işsizlik sorununu ortadan kaldırmayı amaçlayan ve temelleri bunun üzerine kurulmuş bir iş bulma kurumudur. Son günlerde yaptığı açıklama ile birlikte ATT, klinik destek elemanı, sekreterlik, hasta danışmanlığı, ambulans şoförlüğü, hasta kayıt kabul görevlisi, temizlik personeli ve hemşire gibi pozisyonlara en az ilkokul mezunu olan insanların ataması yapılacağı duyurulmuştur.

İŞKUR hastanelere ATT alımı iş ilanları!

Hastanelere İlk ve Acil Yardım Teknikeri /Ambulans ve Acil Bakım Teknikeri bölümünün açık kadrosuna başvurmak isteyenler aşağıdaki linkten, hangi hastanelerde İlk ve Acil Yardım Teknikeri /Ambulans ve Acil Bakım Teknikeri (ATT) açık kadrosu var takip edebilir.

ATT ALIMI İÇİN TIKLAYINIZ

HASTANELERE SEKRETER ALIMI İŞ İLANLARI

İŞKUR aracılığı ile hastanelere sekreter olarak girmek isteyen vatandaşlar, hangi hastanelerde sekreter ilanı olduğunu ve başvuru şartlarını aşağıdaki linkten takip ederek, başvuru sağlayabilir.

SEKRETER ALIM İLANLARI İÇİN TIKLAYINIZ

HASTANELERE TEMİZLİK GÖREVLİSİ ALIMI İŞ İLANLARI

Hastanelere temizlik işçisi olarak başvuru yapmak isteyen vatandaşlar, temizlik işçisi alımları ve başvuru şartlarını aşağıdaki linkten detaylı olarak inceleyebilir. Hangi hastaneler temizlik personeli alımı yapıyor, temizlik işçisi başvuru formu detayları linkten ulaşılacaktır.

TEMİZLİK GÖREVLİSİ ALIMI İÇİN TIKLAYINIZ

AMBULANS ŞOFÖRÜ ALIMI İŞ İLANLARI

İş hayatına ambulans şoförü olarak devam etmek isteyen kişiler, hangi hastanelerde ambulans şoförü ilanı var, ambulas şoförü başvuru formu ve detaylarına aşağıdaki linkten erişebilir ve başvuru yapabilir.

AMBULANS ŞOFÖRÜ ALIM İÇİN TIKLAYINIZ