İŞKUR'dan hastanelere personel alımı başvuru şartları merak ediliyor! İşte tüm detaylar

Kariyer sayfası üzerinden yayımlanan ilanlarda özel hastanelere yüzlerce personel alımı yapıldığına yer verildi. İŞKUR hastanelere iş başvurusu nasıl yapılır araştırması yapanlar için detayları belirtelim. Hastanelere personel alımı ilanlarına başvurmak isteyen kişiler adresilerine en yakın İŞKUR şubesine giderek kayıt yaptırmaları ya da aşağıdaki link üzerinden çıkan bilgileri doldurarak online kayıt yaptırmaları gerekir.

Giriş Tarihi 02 Kasım 2020, 09:22 Güncelleme 08 Kasım 2020, 08:52
İŞKUR’dan hastanelere personel alımı başvuru şartları merak ediliyor! İşte tüm detaylar

İÇİNDEKİLER

İŞKUR hastane personel alımı başvuruları başladı. İŞKUR'un en son yayınlanan ilanlarını kontrol ettiğimizde özel ve kamu kuruluşlarına personel almaya devam ettiğini görüntüledik. Hastaneler bünyesinde görevlendirmek üzere; Hemşire, ebe, tıbbi sekreter, ambulans şoförü, güvenlik görevlisi, hizmetli ve daha bir çok alanda alım yapıldığı görülüyor.



İŞKUR'DAN HASTANELERE PERSONEL ALIMI

İŞKUR'un en son yayınlanan ilanlarını kontrol ettiğimizde özel ve kamu kuruluşlarına personel almaya devam ettiğini görüntüledik. Hastaneler bünyesinde görevlendirmek üzere; hasta kabul, danışma, temizlik görevlisi ve hemşire gibi alımlar yapan İŞKUR binlerce kişiyi iş sahibi yapmaya devam ediyor. Hastanelere hasta kabul, danışma ya da temizlik görevlisi olarak başvurmak için İŞKUR üzerinden kayıt yaparak, aradığınız mesleğin adını yazmanız yeterli olacak. Çıkan ekranda şehirleri ve iş ilanlarını görerek kendinize uygun olan ilana başvurabilirsiniz. Eğer İŞKUR kaydınız yoksa ve internet üzerinden kayıt işlemi yapamıyorsanız size en yakın İŞKUR merkezine giderek görevli ile birlikte kayıt yapmanız mümkün.

ÖZEL HASTANELERE ALIM YAPILACAK

İnternet üzerinden yayımlanan personel alımlarında adayların özel hastaneler bünyesinde istihdam edileceğine yer verilirken, başvuru yapmak isteyen adayların şahsen müracaatını yapması gerektiğine yer verildi.

KİMLER BAŞVURU YAPABİLİR?

İŞKUR ile kariyer sayfası üzerinden yayımlanan personel alımlarına başvuru yapacak adayların aşağıdaki genel koşulları taşıması gerekmektedir:

- Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak,

- Hastane ortamında çalışmasına engel bir sağlık sorunuı olmaması,

- Hastalarla iletişimi kuvvetli olan ve sabırlı,

- Yoğun çalışma temposuna ayak uydurabilecek,

- Vardiyalı çalışma sistemine

- Mesleğin gerektirdiği özel şartlara hazi olmak.

Ambulans şoförü alımı:

https://www.kariyer.net/is-ilanlari/#&kw=ambulans

İŞKUR hastane personel alımı başvuruları başladı

İŞKUR hastane personel alımı başvuruları başladı

İŞKUR hastane personel alımı başvuruları başladı

İŞKUR hastane personel alımı başvuruları başladı

BAŞVURU

İŞKUR üzerinden yapılan personel alımlarına başvuru yapacak adayların aşağıdaki adımları izleyerek müracaatını yapması gerekmektedir.

https://esube.iskur.gov.tr/

İŞKUR e sube sayfasına gidin. Yukarıdaki linki kopyalayıp yeni sekmede açın. Açılan sayfada iş arayan kısmından giriş yapın.

Giriş yaptıktan sonra karşınıza çıkan ekranda İŞ İLANLARı linkine tıklayın. Son olarak iş arama sayfası karşınıza çıkacak.

Burada MESLEK yazan kısma , başvuru yapmak istediğiniz kadroyu yazıp ARA butonuna tıklayın. İlanlar sıralancaktır.