Para lazımsa eğer... Banka kampanyası ile 25.000 TL hızlı kredi veriliyor!

Acil nakit ihtiyacı yaşayan vatandaşların ihtiyaç kredisi kullanma konusunda ilk tercihleri kamu bankaları oluyor. Vakıfbank, İş Bankası ve Denizbank ihtiyaç kredisi kampanyası ile müşterilere finansman desteği veriliyor. Vakıfbank, İş Bankası ve Denizbank ihtiyaç kredisi aylık faiz oranı yüzde kaçtır?

Giriş Tarihi 28 Eylül 2020, 08:55 Güncelleme 05 Ekim 2020, 12:51
Para lazımsa eğer... Banka kampanyası ile 25.000 TL hızlı kredi veriliyor!

İÇİNDEKİLER

Türkiye'de acil nakit ihtiyacı yaşayan vatandaşların bu sorunlarına çözüm üretirken başvurdukları ilk yol bankalardan ihtiyaç kredisi kullanmak oluyor. Bu krediler kullanılırken de kamu bankaları özel bankalara oranla daha çok tercih ediliyor. Bu bağlamda 25.000 TL hızlı kredi veriliyor. Acil para ihtiyaçlarınız için bankanın yaptığı bu kredi kampanyasına katılabilirsiniz. İşte son dakika haberleri ve detaylar takvim.com.tr'de


VAKIFBANK İHTİYAÇ KREDİSİ GÜNCEL FAİZ ORANI

İhtiyaç kredisi kullanmak için Vakıfbank'ı tercih eden müşterilere banka tarafından aylık yüzde 1,34 kredi faizi uygulanıyor. Bu kredi çeşidinde yıllık maliyet yüzde 21 oluyor. Finansman desteğini acil durumlarda Vakıfbank'tan alan müşteriler bu maliyetleri karşılamak durumunda kalıyorlar.

25.000 TL İHTİYAÇ KREDİSİ HESAPLAMA

Vakıfbank ihtiyaç kredisi kampanyası kapsamında 36 ay vadeli 25.000 TL kredi kullanan müşteriler vade süresince bankaya her ay 920 TL kredi taksiti ödüyorlar. Bu müşteriler 3 yıllık süreçte bankaya toplamda 33.125 TL geri ödeme yapmış oluyorlar.

DENİZBANK 25000 KREDİ

Denizbank üzerinden ihtiyaç kredisi alacaksanız, bankaya gitmeden SMS ile kredi başvurusu yaparak, ne kadar onay alacağınızı görebilirsiniz. Kredi başvurusu yaptığınızda, otomatik olarak sizin kimlik numaranızdan kredi siciliniz sorgulanacak ve bu sorgulama sonunda hemen kredinizi kullanacaksınız. Kredi başvurusu yapacak olan kişilerin, ayrıca bankanın internet sitesi üzerinden de başvuru formunu doldurarak kredi başvurusu yapabileceklerini söylemek istiyoruz. Kredi onayı aldığınızda, hemen kredinizi en yakın banka şubesinden kullanabilirsiniz.

İŞ BANKASI 25000 KREDİ

İş Bankası üzerinden acil ihtiyaç kredisi alacaksanız, bu bankanın müşterisi olmanız halinde hemen internet bankacılığı şifresi almanız gerekmektedir. Alacağınız internet bankacılığı şifresi ile hemen İŞ cep uygulamasından kredi başvurusu yapabilirsiniz. İş bankası kredi başvurusu yaptığınızda, 25.000 TL'ye kadar anında sonuç alabilir, onaylanan kredinizi hemen iş bankası hesabınıza atabilirsiniz. Kredi alacak olan kişilerin, şartlara uygun olması gerekiyor. İş Bankası Acil İhtiyaç kredisi başvurusu yaptığınızda, banka ayrıca sizlere şubelerden de acil kredi desteği verecektir. Acil kredi desteği alabilmeniz için bankanın şartlarına uygun olmanız gerekiyor.