32 günlük vadeli mevduat hesabı faiz oranları! Türk lirası Dolar ve altın hesabı için...

Belli bir birimi olan ve bunu değerlendirmek isteyen vatandaşlar 32 gün vadeli mevduat hesabı faiz oranlarının getirilerini oldukça merak ediyor. Türk lirası ve Dolar ve altın hesabı için en yüksek faiz veren bankalar sayfamızda listeli olarak bulunuyor. Vadeli mevduat faiz oranları bankadan bankaya değişir.

Giriş Tarihi 11 Eylül 2020, 17:54 Güncelleme 28 Eylül 2020, 13:11
32 günlük vadeli mevduat hesabı faiz oranları! Türk lirası Dolar ve altın hesabı için...

İÇİNDEKİLER

Vatandaşlar 32 ve 180 günlük vadeli mevduat hesabı faiz oranlarını da merak ediyor. Faiz oranlarının sürekli değişmesi bankada vadeli mevduatı olanları tedirgin ediyor ve "vadeli mevduat faiz oranları artacak mı" sorularını sorduruyor. Peki bankada parası olanlar, e vadeli hesap açanlar için faiz oranları artacak mı? Eylül 2020 hangi bankalar yüksek faiz veriyor?

Eylül'de 32 günlük en yüksek mevduat faiz oranları!

Bankalar 32 günlük mevduata verdikleri faiz oranlarını güncellemeye başladı. Temmuz ayı sonunda bankaların verdiği hoş geldin faizinin özellikle e-vadeli hesap açanlara yüksek faiz vermesi yatırımcıyı endişelendirdi. Vadeli hesap faiz oranlarının düşmesiyle yatırımcılar alternatif kanallar aramaya başladı. Peki bankada parası olanlar hangi fonlara yatırım yapmalı? Konut, ihtiyaç ve taşıt kredisi indirimi derken bankalar tekrar vadeli mevduata faiz oranlarını yükseltti.

Fİbabanka 32 günlük vadeli mevduat hesabı faizi: Yüzde 12.00

CEPTETEB 32 günlük vadeli mevduat hesabı faizi: Yüzde 12.00

Garanti Bankası 32 günlük vadeli mevduat hesabı faizi: Yüzde 11.50

Ziraat Bankası 32 günlük vadeli mevduat hesabı faizi: Yüzde 11.00

Vakıfbank 32 günlük vadeli mevduat hesabı faizi: Yüzde 11.00

Burgan Bank 32 günlük vadeli mevduat hesabı faizi: Yüzde 12.50

QNB Finansbank 32 günlük vadeli mevduat hesabı faizi: Yüzde 12.50

İNG Bank 32 günlük vadeli mevduat hesabı faizi: Yüzde 12.00

Odeabank 32 günlük vadeli mevduat hesabı faizi: Yüzde 12.00

DOLARA EN YÜKSEK FAİZ ORANI VEREN BANKA HANGİSİ?

Doların son günlerde yükselmesi bankada doları olanları ve dolara yatırım yapmak isteyenleri heyecan sardı. Bankaların hem dolar hem de Türk Lirası vadeli hesap faiz oranlarını artırması ile hangi bankanın dolara ne kadar faiz verdiği merak konusu oldu. Bankada dolar hesabı olanlara en yüksek faiz oranını Burgan Bank vererek, en yüksek faiz oranı veren bankalar listesinde ilk sıraya yerleşti. Burgan Bank dolar hesabı olan müşterilerine yüzde 2,75 faiz oranı verecek cazip fırsatlar sunuyor.

Odeabank vadeli dolar hesabı faiz oranı yüzde 2.25

Alternatif Bank vadeli dolar hesabı faiz oranı yüzde 2.20

Vakıfbank vadeli dolar hesabı faiz oranı yüzde 1.75

Burgan Bank vadeli dolar hesabı faiz oranı 2.75

Fibabanka vadeli dolar hesabı faiz oranı yüzde 2.25

ZİRAAT BANKASI ALTIN HESABI

Türkiye'nin köklü bankalarından biri olan Ziraat Bankası müşterilerine hem vadesiz hem de vadeli altın mevduat hesabı seçeneği sunuyor. Altın mevduat hesaplarından komisyon ücreti almayan banka; gram altın alım satım işlemlerinde ise komisyon alıyor.

ENPARA ALTIN HESABI

QNB Finansbank'ın internet bankacılık sistemi olan Enpara, altın hesabı için oldukça uygun fiyat oranları sunuyor. Diğer bankalara göre alış ve satıştaki anlık farkın da uygun olduğu Enpara'da, makas aralıkları oldukça cazip oluyor.

KUVEYT TÜRK ALTIN HESABI

Türkiye'nin en büyük katılım bankalarından olan Kuveyt Türk, müşterilerine hesaplarında bulunan altınları fiziki olarak çekme avantajı sunuyor. Ayrıca altın kuru belirlenen seviyeye geldiğinde bozdurulup otomatik olarak Türk Lirası'na çevrilebiliyor. 4 farklı altın hesabı bulunan Kuveyt Türk, yaptığı altın günleri ile daha avantajlı fiyatlarla altın alış-satışı da yapıyor.

ALBARAKA ALTIN HESABI

Albaraka'da altın hesabı oluşturmuş kişilerin altınları 1000/1000 saflıkta işlem görüyor. Bunun yanı sıra yapılan işlemlerden ücret ve komisyon maliyetleri alınmıyor. Altın hesaplarına kar payı veren Albaraka'da altınların değeri artıyor.

VAKIFBANK ALTIN HESABI

Altın çağı hesabı ile Vakıfbank, müşterilerine düzenli alım satım talimat seçeneği sunuyor. Vakıfbank'ta altın hesapları için de herhangi bir ücret alınmıyor.