AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal felaket tellallarına ekonomik verilerle yanıt verdi!

Türkiye'nin ekonomideki son durumunu değerlendiren AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal, felaket tellallığı yapanlara sosyal medya hesabı üzerinden yanıt verdi. Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'a teşekkür eden Ünal, "Türkiye'ye güvenelim. Türkiye geleceğe emin adımlarla yürüyor." değerlendirmesini yaptı.

Giriş Tarihi 14 Temmuz 2020, 00:04 Güncelleme 14 Temmuz 2020, 00:24
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal felaket tellallarına ekonomik verilerle yanıt verdi!

İÇİNDEKİLER

Türkiye'nin ekonomideki son durumunu değerlendiren AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal, felaket tellallığı yapanlara sosyal medya hesabı üzerinden yanıt verdi.

Ünal, Twitter'dan yaptığı paylaşımda ekonomik verilere ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

"YOĞUN SALDIRIYA MARUZ KALMIŞTIK"
"Salgın sonrasında Türkiye'nin hızla toparlanacağını 'V Modeli' bir grafik izleyeceğini söylediğimizde, felaket tellallığı görevini üstlenen, bu ülkenin gücüne inanmayanlar tarafından yoğun saldırıya maruz kalmıştık. TÜİK verileri son derece sevindirici." ifadesini paylaşan Ünal, ekonomik iyileşmenin belirgin bir hız kazandığını bildirdi.

BAKAN ALBAYRAK'A TEŞEKKÜR
Güven endekslerinin yükseldiğine işaret eden Ünal, "Borsamız salgın öncesi değerlerini yakaladı, PMI 53,9'u gördü. Azmi, çabası ve mücadelesi için Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'a teşekkür ederim. Türkiye büyük ve güçlü bir ülke. Yeter ki inanalım, kendimize güvenelim, Türkiye'ye güvenelim. Türkiye geleceğe emin adımlarla yürüyor." değerlendirmesini yaptı.