32-180 günlük Temmuz ayı vadeli mevduat hesabı faiz oranları! En yüksek faizi hangi banka veriyor?

Temmuz ayına girdiğimiz şu günlerde vatandaşlar konut, taşıt ve ihtiyaç kredisi yanında 32 ve 180 günlük vadeli mevduat hesabı faiz oranlarını da merak ediyor. Bu anlamda bankalar çeşitli kampanyalar düzenliyorlar. Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank kredi oranları ile en düşük faizi uygulayan bankalar olarak öne çıkıyor. Mevduat faiz oranlarında ise Merkez Bankası tarafından yapılan faiz indirimi sonrasında düşüş göze çarpıyor. Bu anlamda artık parayı bankaya koy faiz al devri kapanıyor olabilir.

Giriş Tarihi 03 Temmuz 2020, 09:36 Güncelleme 12 Ağustos 2020, 15:29
32-180 günlük Temmuz ayı vadeli mevduat hesabı faiz oranları! En yüksek faizi hangi banka veriyor?

İÇİNDEKİLER

Bankaların faiz oranlarını düşürmesi, bankada parası olan vatandaşları farklı yatırım kanallarını araştırmasına neden oldu. Peki Temmuz ayında 32 günlük vadeli mevduata en yüksek faiz veren bankalar hangisi? Vadeli mevduat faiz oranları bankadan bankaya değişir. Bu oranlar belli olduğu ve hesaplama yapma olanağınız olduğu için vade bitiminde, bankanın sunduğu faiz oranına göre, elinize ne kadar faiz getirisi geçeceğini bilirsiniz. İşte son dakika haberi ve detaylar takvim.com.tr'de

32 GÜNLÜK BANKA BANKA GÜNCEL EN YÜKSEK VADELİ MEVDUAT FAİZ ORANLARI LİSTESİ!

Burgan Bank 32 Günlük Vadeli Mevduat Hesabı Faiz Oranı % 10.00

Fibabanka 32 Günlük Vadeli Mevduat Hesabı Faiz Oranı % 9.00

Alternatif Bank 32 Günlük Vadeli Mevduat Hesabı Faiz Oranı % 9.00

NOT: Mevduat faiz oranları bankadan bankaya değişiklik gösterebilir

Vadeli Mevduat Hesabı Nedir?

Vadeli mevduat hesabı ile kazanç elde etmenin en büyük avantajı risksiz oluşu. Paranızı vadeye koyarken vade bitiminde elinize ne kadar para geçeceğini bilirsiniz. Riskten hoşlanmayan bir yatırımcı iseniz vadeli mevduat hesabı sizin için en ideal yatırım aracı olacaktır.

Mevduat Faiz Oranları

Vadeli mevduat faiz oranları bankadan bankaya değişir. Bu oranlar belli olduğu ve hesaplama yapma olanağınız olduğu için vade bitiminde, bankanın sunduğu faiz oranına göre, elinize ne kadar faiz getirisi geçeceğini bilirsiniz.

Vade Çeşitleri

Her bankanın uyguladığı vade de birbirinden farklı olabilir. Fakat genel itibari ile 1 aylık, 3 aylık, 6 aylık ve 1 yıllık vadeler uygulanmaktadır. Her vadenin kendine özgü bir faiz oranı olabilir. Bazı bankalar gün üzerinden de vade belirleyebilir. Birikim hesabı olarak da adlandırılan bu hesapla ilgili detayları bir Birikim Hesabı Nedir adlı yazımızdan öğrenebilirsiniz. Vadelere göre faiz oranlarını inceleyerek sizin için en karlı vadenin hangisi olacağına karar verebilirsiniz.