İŞKUR Sosyal Çalışma Programı bu yıl da başvuruya açılacak!

İŞKUR Sosyal Çalışma Programı, üniversite öğrencilerinin yaz tatillerinde ekstra gelir elde edebilmesi amacıyla İŞKUR ve Aile, Çalışma ve Sosyal Politikalar Bakanlığı tarafından başlatıldı. İŞKUR üniversite öğrencilerine iş başvurusu ne zaman? Sorusu üniversite öğrencileri tarafından merak edilen bir konu oldu. İŞKUR'dan üniversite öğrencilerine yaz işi imkanı sunuldu.

Giriş Tarihi 01 Haziran 2020, 09:15 Güncelleme 08 Haziran 2020, 14:41
İŞKUR Sosyal Çalışma Programı bu yıl da başvuruya açılacak!

İÇİNDEKİLER

Her yıl üniversite öğrencilerinin yaz tatillerinde çalışabilmesi için sağlanan İŞKUR Sosyal Çalışma Programı bu yıl da başvuruya açılacak. Peki öğrencilerin para kazanabildiği bu çalışma programına nasıl başvuru yapılır, başvuru şartları nelerdir? Peki, İŞKUR üniversite öğrencilerine iş başvurusu ne zaman? 2020 İŞKUR yaz işi başvuru şartları neler? İşte son dakika haberi ve detaylar takvim.com.tr'de

SOSYAL ÇALIŞMA PROGRAMINA KİMLER KATILAMAZ?

Sosyal Çalışma Programı'na başvuru yapamayacak kişiler aşağıdaki gibidir:

Açıköğretim, yüksek lisans ya da doktora öğrencileri programa katılamaz.

18 yaşını doldurmamış üniversite öğrencileri başvuruda bulunamaz.

İŞKUR GÜNCEL İŞ İLANLARI İÇİN TIKLAYINIZ

İŞKUR İŞ İLANLARI İÇİN TIKLAYINIZ

TÜM AÇIK İŞ İLANLARI İÇİN TIKLAYINIZ

Başvuru tarihi ve programın düzenlendiği tarih aralığında başka bir işte çalışan, staj yapan veya herhangi bir iş yerinden kısa vadeli sigortalılık kollarından sigortalılığı bildirilen öğrenciler katılamaz.

Başvuru ve programın düzenlendiği tarih aralığında aktif kaydı bulunmayan öğrenciler katılamaz.

Bahar dönemi dersleri bitmemiş öğrenciler katılamaz.

Yaz döneminde ders alacak öğrenciler programa katılamazlar.

2018-2019 eğitim yılının ilk döneminde genel akademik not ortalaması, transkript 4'lük sisteminde 2'nin, YÖK'ün 4'lük sisteminde 53,33'ün ya da varsa ayrıca belirlenen başarı puanının altında ortalaması olan öğrenciler programa katılamazlar.

04.11.1981 tarihli ve 2547 sayılı Yükseköğretim Kanununa bağlı olmayan üniversitelerin öğrencileri programa katılamazlar. (KKTC ve yurt dışındaki üniversiteler)