Bir bankadan emekliye 2250 TL promosyon ve kredi fırsatı!

Emeklilere banka promosyonu hakkında son dakika açıklaması geldi. ING Bank tarafından yapılan açıklamada 2 bin 250 TL 'ye kadar promosyon ödemesi müjdesi verilirken başvuruların başlayacağı tarihe yer verildi. Banka promosyonunu aldıktan sonra daha cazip fırsat çıkarsa, bunu değerlendirmeniz mümkün.

Giriş Tarihi 28 Şubat 2020, 12:10 Güncelleme 12 Mart 2020, 16:56
Bir bankadan emekliye 2250 TL promosyon ve kredi fırsatı!

İÇİNDEKİLER

Emekliye promosyon için bankaların kıyasıya yarışları devam ediyor. En son Şekerbank, Vakıfbank ve TEB emekliye promosyon ile ilgili açıklama yapmıştı. Bugün ise ING Bank açıklama yaptı. Banka resmi internet adresinden emekli promosyon ödemeleri için kampanyanın 1 Mart 2020 tarihinde başlayacağına yer verildi. 1 Mart 2020 ve sonrasında maaşını ING Bank 'a taşıyan emeklilere 2 bin 250 TL 'ye kadar promosyon ödemesi yapılacağına yer verildi. Normalde emeklilere promosyon olarak maaşa göre en az; 300, 375 ya da 450 lira ödeniyor. Bazı bankalar bir ya da iki bankacılık ürünü kullananlara tutarı artırıyor.

DETAYLAR İÇİN BİR SONRAKİ SAYFAYI TIKLAYIN

ING BANK TARAFINDAN BUGÜN AÇIKLANDI

Ing Bank tarafından bugün "Emekliliğin güzelliği bol vakit, ekstrası 2.250 TL'ye varan promosyon!"başlığı ile yayımlanan duyuruda emeklilere 2250 TL 'ye kadar promosyon ödemesinin yapılacağına yer verildi.

1 MART 2020 GÜNÜ BAŞLIYOR

ING Bank tarafından yayımlanan duyuruda emekli banka promosyonu için kampanya başvurularının 1 Mart 2020 'de başlayacağına yer verildi. Maaşını bankadan alanlar ve bankaya taşıyacaklar için bu kampanya geçerli olacak. Yayımlanan duyuru şu şekilde:

"Maaşını ING'den alan emekliler, 1 Mart 2020 itibarıyla ilk kez Turuncu Ekstra ile harcamaya başladığında 2.250 TL'ye varan nakit promosyondan yararlanıyor!

Emekli maaşını taşıyanlara, her vade için %0,79 faiz oranıyla ihtiyaç kredisi ING'de! Üstelik, kredi tahsis ücreti yok! Üstelik tüm Türkiye'deki 50.000'den fazla ATM'yi kullanmak ücretsiz."

BAŞVURU ŞARTLARI

ING Bank tarafından yayımlanan duyuru şu şekilde:

- Kampanyadan emekli maaşını 3 yıl boyunca Bankamızdan alma taahüdü veren 450 TL'ye varan nakit promosyonu alan emeklilerimiz yararlanabilecektir.

- Mevcutta nakit promosyonu devam eden Bankamız emekli maaş müşterilerimiz de kampanyadan yararlanabilir.

- Kampanyadan yalnızca Turuncu Ekstra programında 1 Mart 2020 itibariyle ilk kez harcama yapan müşteriler yararlanabilir. Daha önceki dönemlerde Turuncu Ekstra programında en az bir kez harcama yapılması durumunda ek promosyondan yararlanılamaz.

- Ek nakit promosyon kampanyası 30 Nisan 2020 tarihine kadar vadesiz hesabına nakit promosyon yüklenen emekli maaş müşterileri için geçerlidir. Bu tarihten sonra promosyon alan müşteriler kampanyadan yararlanamaz.

- Kampanya kapsamında her ay ING Banka Kartı ile yapılan alışverişlerin veya vadesiz hesaptan yapılan fatura ödemelerinin toplamı en az 750 TL'ye ulaştığında bir sonraki ay 50 TL nakit hediye kazanılacaktır.

- Harcama iadesi gelmesi durumunda, kampanya döneminde yapılan harcamaların toplamı 750 TL'nin altında kalırsa nakit hediye kazanılamayacaktır.

- Nakit hediye yüklemesi ING Banka kartı ile en az 750 TL harcama yapılan ayı takip eden ayın ilk haftasında vadesiz hesabınıza yapılacaktır. 750 TL harcama yapılmayan aylar için bir sonraki ay 50 TL ek nakit promosyon kazanılmayacaktır.

- Kampanyadan, nakit hediye yükleme tarihi itibarıyla Turuncu Ekstra Programında olan müşteriler faydalanabilecektir. Turuncu Ekstra programına dahil olunmaması/ayrılması durumunda ek nakit promosyon ödemesi yapılmayacaktır.

- ING belirtilen hizmetleri sonlandırma ya da koşullarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

BAŞVURU

Banka, promosyon ve kampanya başvurularının 1 Mart 2020 günü başlayacağını söyledi.

https://www.ing.com.tr/tr/sizin-icin/odemeler/emekli-maas-odemeleri

Emekliye kazanç formülü! Emeklinin banka promosyonu nasıl artar?

Emeklilerin bugünlerde gündeminde promosyon var. İkinci promosyon için heyecanlanan emekliler, pek çok soruya da cevap arıyor. İşte promosyonda dikkat etmeniz gereken noktalar:

Bankalar promosyonda taban tutarı toplu olarak artırma düşüncesinde değil. Ancak isteyen banka daha yüksek ödeme yapabilecek.

● Emeklilere promosyon olarak maaşa göre en az; 300, 375 ya da 450 lira ödeniyor. Bazı bankalar bir ya da iki bankacılık ürünü kullananlara tutarı artırıyor. Emekli, bu şekilde bin 250 liraya varan ödeme alabiliyor.

● 'Sadece 3 yıllık taahhüt veririm' diyorsanız, 450 liraya varan taban tutarı alırsınız. 'Kredi kartı, otomatik ödeme talimatı' gibi bankacılık ürünleri kullanırım diyorsanız, daha yüksek ödeme vaad eden bankaları seçebilirsiniz.

● Promosyon imzasını atmadan önce şartları iyice inceleyin. Şartları yerine getirip getiremeyeceğinizi ölçün-biçin ve kararınızı verin.

● Banka promosyonunu aldıktan sonra daha cazip fırsat çıkarsa, bunu değerlendirmeniz mümkün. Bunun için aldığınız promosyonu iade etmeniz gerekiyor. İade tutarı, taahhüdün tamamlanmasına kalan süre üzerinden hesaplanır.

EMEKLİ PROMOSYONU NE ZAMAN YATIRILACAK?

Promosyon ödemelerinin yapılacağı kesin tarih henüz belli olmadı. Ancak ödemelerin 1 Mart tarihi itibariyle yapılacağı öngörülüyor.

Diğer bankaların promosyon tekliflerini incelemek için bir sonraki sayfaya geçiniz...

AKBANK: Maaşa göre 300, 375, 450 lira ödeme yapıyor.

DENİZBANK: Maaşa göre 300, 385, 450 lira veriyor. Emekli müşteri getirenlere her emekli için 100 lira veriyor.

FİBABANKA: Maaşa göre 330, 415, 500 lira promosyon ödüyor.

ING: Maaşa göre, 300, 375, 450 lira ödeme yapıyor.

İŞ BANKASI: Maaşa göre 300, 375, 450 lira veriyor.

QNB FİNANSBANK: Maaşını taşıyıp bir bankacılık ürününü kullananlara maaşına göre 750, bin, bin 250 lira ödüyor. Emekli tanıdıklarını yönlendirenlere de, kişi başına 125, toplamda bin 250 lira veriyor.

ŞEKERBANK: Emekliye; 450 liraya varan promosyon, 2 otomatik talimat verirse 150 lira, 10 kişi ile sınırlı olmak üzere yönlendirdiği her yeni emekli için de 150 lira ödüyor.

TEB: Emekli maaşını taşıyanlara, maaşına göre 850, 925 ve bin lira promosyon ödüyor. Yakınlarını getirenlere de kişi başına 150, toplamda bin 500 lira ödüyor.