3 bankadan emeklilere promosyon ve düşük faizli kredi müjdesi geldi

TEB, Şekerbank ve Vakıfbank'tan emeklilere müjdeli haber geldi! 2020 yılı banka promosyonu için geri sayımda son saatlere girildi. Emeklilerin 3 yıllık promosyon sözleşmeleri Mart 2020 'de sona eriyor. 3 yıllık sözleşmesi sona erecek emekli vatandaşlar, banka promosyonunu en fazla veren bankaları araştırmaya başladı.

Giriş Tarihi 26 Şubat 2020, 10:23 Güncelleme 09 Mart 2020, 18:21
3 bankadan emeklilere promosyon ve düşük faizli kredi müjdesi geldi

İÇİNDEKİLER

Emeklilere 3 bankadan iyi haber geldi. Edinilen bilgilere göre iki banka emeklilere 1500 TL 'den 2 bin 100 TL 'ye kadar promosyon ödemesi yapıyor. Bankalar tarafından yapılan açıklamada son başvuru tarihlerine yer verildi. Emeklilere promosyon olarak maaşa göre en az; 300, 375 ya da 450 lira ödeniyor. Bazı bankalar bir ya da iki bankacılık ürünü kullananlara tutarı artırıyor.

DETAYLAR İÇİN BİR SONRAKİ SAYFAYA TIKLAYINIZ

3 bankadan emekli banka promosyonu açıklaması

TEB, Şekerbank ve Vakıfbank'tan emeklilere müjdeli haber. 2020 yılı banka promosyonu için geri sayımda son saatlere girildi. Emeklilerin 3 yıllık promosyon sözleşmeleri Mart 2020 'de sona eriyor. 3 yıllık sözleşmesi sona erecek emekli vatandaşlar, banka promosyonunu en fazla veren bankaları araştırmaya başladı. Biz de kamubulteni.com olarak bu haberimide emekliye en iyi promosyon imkanını sunan 2 bankaya yer verdik.

Bankaların emekli promosyon kampanyalarına baktığımızda 3 bankanın öne çıktığı görüldü. Bankaların emekli promosyon kampanyalarına baktığımızda 3 bankanın öne çıktığı görüldü. Bunlar TEB, Şekerbank ve Vakıfbank'tır. Geçtiğimiz günlerde verdi ve 2100 TL 'ye kadar promosyon ödemesi yapılacağına yer verildi.

İki bankanın resmi interet adresi üzerinden yayımlanan duyurular şu şekilde:

ŞEKERBANK

Şekerbank tarafından yapılan açıklamada, "Müşteri ihtiyaçlarına özel çözümler sunan Şekerbank, emekli müşterileri için hazırladığı "Kazandıran Emekli Paketi" ile emeklilerin hayatını kolaylaştırmaya devam ederken birçok yeni ayrıcalık sunuyor. Emekli maaşını Şekerbank'a taşıyan emekliler, 2.100 TL'ye varan nakit promosyondan % 0,90'dan başlayan faiz oranlı ihtiyaç kredisine, yurt içi tüm banka ATM'lerinden ücretsiz nakit çekimden yıllık aidatsız kredi kartına kadar pek çok avantaja "Kazandıran Emekli Paketi" ile sahip olabiliyor." denildi ve promosyon ödemesi detaylarına şu şekilde yer verildi:

"Şekerbank, "Kazandıran Emekli Paketi" ile maaşını Şekerbank'a taşıyan emeklilere 3 yıllık taahhüt karşılığında maaş tutarlarına göre 375 ila 450 TL arasında değişen promosyon ödemeleri sunuyor. Maaşını Şekerbank'a taşıyan emekliler aynı zamanda iki otomatik ödeme talimatı verdiğinde 150 TL, 10 adet müşteri ile sınırlı olmak üzere yönlendirdiği her yeni emekli için de 150 TL olmak üzere toplam 1.500 TL promosyona hak kazanacak. Böylece maaşını Şekerbank'a taşıyan emekliler toplamda 2 bin 100 TL'ye kadar nakit promosyon kazanabilecek."

Açıklamada promosyon ödemesi için emeklilerin 31 Mart 2020 tarihine kadar Şekerbank şubelerine müracaat etmesi istendi.

Şekerbank tarafından yapılan açıklamada maaşını taşıyan emeklilere 0,90 faizli ihtiyaç kredisi fırsatı da sunulduğuna yer verildi.

TEB EMEKLİ BANKA PROMOSYONU

TEB tarafından yayımlanan duyuru şu şekilde:

"Emekliler, maaş taahhüdü verdikleri zaman kendilerini yönlendiren TEB müşterisinin ad-soyad/cep telefonu bilgisini söylemesi gerekmektedir. Emekli maaşını taşımak isteyen müşterilerimiz ile emekli arkadaşını tavsiye eden müşterilerimizin tanımları aynı tarihlerde yapılmalıdır. Başvurudan farklı tarihlerde yapılan yönlendirme bildirimi geçerli olmayacaktır."

1500 TL

Bir müşteri bu kampanya kapsamında toplamda en fazla 1.500 TL kazanabilir. Yönlendirme ödülleri, emekliye nakit promosyon ödemesi sonrası gerçekleştirilecektir. Müşterinin ödül ödemesi nakit olarak vadesiz TL hesabına yatırılacaktır. Aksi taktirde ödül ödemesi gerçekleşmeyecektir.

İŞTE VAKIFBANK'TAN PROMOSYON AÇIKLAMASI