Anadolu Jet kampanyası hangi ülkelere ne zamana kadar geçerli? 2020 Anadolu Jet 1 dolar kampanyası!

Anadolu Jet 1 dolar kampanyası 2020! Anadolu Jet'in yurt dışı kampanyası ile ilgili detaylar araştırılıyor. Kampanyadan yararlanmak için biletlerin 24 Şubat - 1 Mart 2020 tarihleri arasında satın alınması gerekmektedir. AnadoluJet, yeni destinasyonları kapsamında sınırlı sayıda koltuk için geçerli olacak bir indirim kampanyası da düzenledi. Kampanyadan yararlanmak isteyen yolcular, 1 Mart'a kadar tüm satış kanalları üzerinden alacakları biletlerle 29 Mart- 24 Ekim döneminde vergiler hariç 1 dolardan başlayan fiyatlarla uçma imkanı elde edecek

Giriş Tarihi 26 Şubat 2020, 09:45 Güncelleme 26 Şubat 2020, 09:45
Anadolu Jet kampanyası hangi ülkelere ne zamana kadar geçerli? 2020 Anadolu Jet 1 dolar kampanyası!

İÇİNDEKİLER

Anadolu Jet 1 dolar kampanyası vatandaşlar tarafından yoğun ilgi gördü. İnternette Anadolu Jet 1 dolar kampanyası aramaları ise tavan yaptı. Anadolu Jet 1 dolar kampanyası detayları takvim.com.tr'de. Kampanyadan yararlanmak için biletlerin 24 Şubat - 1 Mart 2020 tarihleri arasında satın alınması gerekmektedir. Ülkemizin en önemli hava yolu şirketlerinden birisi AnadoluJet sahibi kişisel olarak şahısa ait değildir, Anadolujet Havayolları Türk Hava Yolları bünyesinde kurulan bir şirkettir ve şirket insanları çok daha düşük fiyatlara uçurmayı hedeflediklerini belirtmektedir.

DETAYLAR İÇİN BİR SONRAKİ SAYFAYA TIKLAYINIZ

SATIŞ VE UÇUŞ TARİHLERİ NE ZAMAN OLMALI?

Satış Tarihleri: 24 Şubat - 1 Mart 2020
Uçuş Tarihleri: 29 Mart - 24 Ekim 2020

AnadoluJet, yeni destinasyonları kapsamında sınırlı sayıda koltuk için geçerli olacak bir indirim kampanyası da düzenledi. Kampanyadan yararlanmak isteyen yolcular, 1 Mart'a kadar tüm satış kanalları üzerinden alacakları biletlerle 29 Mart- 24 Ekim döneminde vergiler hariç 1 dolardan başlayan fiyatlarla uçma imkanı elde edecek. Satın alınan biletlerde iptal, iade ve değişiklik yapılamayacak.

ANADOLU JET 1 DOLAR KAMPANYASI HANGİ ÜLKELERİ KAPSIYOR?

Türkiye, Bağdat, Erbil ve Tel Aviv çıkışlı uçuşlar 1 dolardan, Bakü, Barcelona, Berlin, Frankfurt, Paris, Milano, Moskova, Roma ve Tiflis çıkışlı uçuşlar 1 avrodan, Londra çıkışlı uçuşlar 1 sterlinden, Bahreyn çıkışlı uçuşlar 1 Bahreyn dinarından, Kuveyt çıkışlı uçuşlar 1 Kuveyt dinarından, Dubai çıkışlı uçuşlar 9 Birleşik Arap Emirlikleri dirheminden, Dammam ve Riyad çıkışlı uçuşlar 9 Suudi Arabistan riyalinden başlayan fiyatlarla satışa sunulacak.

Kopenhag, Stokholm, Cidde, Medine, Tahran ve Ercan seferleri kampanyaya dahil olmayacak. Bebek ve Jetgenç yolcu tipi de kampanya kapsamı dışında kalacak.

ANADOLU JET HAKKINDA BİLGİ

Ülkemizin en önemli hava yolu şirketlerinden birisi AnadoluJet sahibi kişisel olarak şahısa ait değildir, Anadolujet Havayolları Türk Hava Yolları bünyesinde kurulan bir şirkettir ve şirket insanları çok daha düşük fiyatlara uçurmayı hedeflediklerini belirtmektedir. Söz konusu firma 2008 yılının Nisan ayında kurulmuş ve bu tarihten itibaren de ülke içindeki noktalara seferler yapmaya başlamıştır. Şuanda İstanbul ve Ankara'dan ülkedeki bütün havalimanlarına yolcu taşıyan ve oralardan yolcu getiren firma hızla büyümektedir. İlk kurulduğu yıllarda çok az sayıda uçağa sahip olan şirketin şimdi ise 37 uçağı bulunmakta ve bunlarla yukarıda bahsedilen seferleri yaparak yolcu taşımaktadır.

Anadolujet uçak sayısını artırdığı gibi vermiş olduğu hizmetin de kalitesini sürekli artırmak istemekte ve bu yönde farklı çalışmalar yapmaktadır. Yapılan çalışmalar neticesinde ise müşteri memnuniyeti daha etkili bir şekilde sağlanmakta ve bu bakımdan büyümeyi çok daha etkili bir şekilde gerçekleştirmektedir. Firma tarafından yapılan seferler esnasında uçak içinde farklı ikramlar verilmektedir. Su, çay, kek ve benzer ikramlar yolculara tamamen ücretsiz olarak verilmektedir. Böylelikle insanlar yolculuk esnasında çok daha rahat etmekte ve keyifli bir yolculuk geçirmektedir. Bunun dışında firma tarafından yolculara ücretsiz bagaj hakkı verilmektedir. Uçağın kargo bölümü için insanlara 15 kg'a kadar bagaj hakkı verilirken kabin için ise 8 kg'a kadar hak verilmektedir. Böylelikle kişiler 23 kg'a kadar olan yüklerini yanlarında taşıyabilirler.

Anadolujet ile seyahat etmek isteyen kişiler bir takım işlemlerini şirketin web sitesi üzerinden yapabilmektedir. Yapılan işlemlerin başında bilet alma gelmektedir ki birçok kişi biletlerini bu yol ile almaktadır. Web sitesine giriş yapıldıktan sonra öncelikle seyahat edilecek kentler seçilmeli ardından da firma tarafından yapılan seferlerden uygun tarihli olan tercih edilmelidir. Bu aşamadan sonra ise kişisel bilgiler ve ödeme yapılarak bilet alınabilmektedir. Ayrıca internet üzerinden koltuk seçimi ve check in işlemleri dahi yapılabilmektedir. İnsanlar belli bir ücret ödemek suretiyle istedikleri yerde seyahat edebilmektedir.