KPSS Kızılay, TRT ve İBB şartsız dolgun maaşla memur personel alacak! İşte kadrolar ilanlar ve başvuru şartları

Üç farklı kamu kurumu belediye yada KİT Kpss şartı aranmadan kendi kariyer portalları üzerinden memur personel alımı yapıyor. Tüm bu kurumlar (TRT, Kızılay, İBB) başvuru alacağı kadrolar ve başvuru şartları haberimizde.. Kamu Personeli Seçme Sınavı puanı olmadan personel alımı yapacak olan kurumlardan bir tanesi de İBB, 9 Ocak 2020 tarihinde kariyer portalı üzerinden çok sayıdaki ilanlarına başvuruları yine bu portal üzerinden alacak. İnsani yardım konusunda Türkiye'de ve Dünyada ihtiyaç sahiplerine yardıma koşan Kızılay hemşire, psikiyatri alımı yapıyor.

Giriş Tarihi 20 Ocak 2020, 09:19 Güncelleme 20 Ocak 2020, 09:19
KPSS Kızılay, TRT ve İBB şartsız dolgun maaşla memur personel alacak! İşte kadrolar ilanlar ve başvuru şartları

İÇİNDEKİLER

Kamu personeli olmak isteyenlere güzel haber geldi. Türkiye'nin en önemli kamu kuruluşları olan Kızılay, TRT ve İBB KPSS şartsız personel alımları gerçekleştirecek. Üç farklı kamu kurumu belediye yada KİT Kpss şartı aranmadan kendi kariyer portalları üzerinden memur personel alımı yapıyor. Tüm bu kurumların (TRT, Kızılay, İBB) başvuru alacağı kadrolar ve başvuru şartları ve ilanlara ait detaylar şu şekilde açıklandı. TRT Kariyer portalı üzerinden geçtiğimiz aylarda fazla sayıda personel alımı yapmıştı. Prompter Operator, Mobil Jeneratör Teknikeri ve Transmission Controller kadrosundaki alımlar için başvuru şartları haberimizde yer alıyor.

DETAYLAR İÇİN BİR SONRAKİ SAYFAYA TIKLAYINIZ

MEMUR VE PERSONEL ALIM İLANLARI İÇİN TIKLAYINIZ

TRT PERSONEL ALIMI;

TRT Kariyer portalı üzerinden geçtiğimiz aylarda fazla sayıda personel alımı yaptı. Bu alımların başvuruları da geçtiğimiz günlerde tamamlandı. Son olarak 3 Ocak 2020 tarihinde 4 farklı kadro için başvuru alımı yapacağını açıkladı. Başvurusu kabul edilen adaylar bu alımlarda ilk olarak genel yetenek sınavına girecekler, ardından insan Kaynakları mülakatına, ardından yabancı dil gerektiren kadrolar için dil sınavı ve son olarak mesleki yeterlilik sınavı gerçekleştirilecek. Prompter Operator, Mobil Jeneratör Teknikeri ve Transmission Controller kadrosundaki alımlar için başvuru şartları haberimizde yer alıyor.

FİZYOTERAPİST BAŞVURU ŞARTLARI;

Fizyoterapist kadrosundaki personel alımlarında Ankara ilinde bulunan birimlerde görevlendirilerek. Adayların Üniversitelerin Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon bölümlerinden mezun olması ve daha önce bu alanda 2 yıl iş tecrübesine sahip olması istenilmektedir. Diğer yandan tanı ve tedavi konusunda tecrübesinin olması istenilmektedir. Adayların yeni teknik teknolojiler konusunda hakim olmaları hasta güvenliğinde odalı iletişim yönü kuvvetli ve mesleki gelişimlere önem vermesi istenilmektedir.

TEKNİKER TEKNİSYEN ALIMI;

TRT bünyesinde diğer alım ise Mobil Jeneratör teknikeri veya teknisyeni kadrosunda olacak. Adaylar iki yıllık elektrik yada buna benzer bölümden mezun olması gerekmektedir. Ayrıca Lise mezunu adaylar arasından başvuru yapacak adayların da elektrik veya elektronik tesisat pano monitörlüğü endüstriyel bakım onarım bölümlerinden mezun olması istenilmektedir. Bu alanlarda 2 yıl iş tecrübesi olması gerekmektedir. Adayların c v e CE sınıfı ehliyeti olması, erkek adayların askerliğini tamamlamış olması, vardiyalı çalışmaya uygun olması, sorumluluk sahibi olması, tehlikeli işlerde çalışır belgesine sahip olması istenilen diğer şartlar arasında yer almaktadır

ÜRÜN YÖNETİCİSİ;

Kıdemli ürün yönetici kadrosundaki başvurularda ise adayların 5 yıl tecrübe sahibi olması istenilmektedir. Yönetim liderlik tecrübesine sahip olması gerekmektedir. Dijital pazarlama alanında aktif olarak iki yıl iş tecrübesine sahip olması gerekmektedir.

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

Başvurular trt kariyer portalı üzerinden alınacak. Adaylar https://kariyer.trt.net.tr/ilan/site.aspx adresi üzerinden tüm başvuru şartlarına ulaşarak başvurularını online olarak tamamlayabilirler.

İBB 5 FARKLI KADRODA KPSS OLMADAN BAŞVURU ALIYOR;

Kamu Personeli Seçme Sınavı puanı olmadan personel alımı yapacak olan kurumlardan bir tanesi de İBB, 9 Ocak 2020 tarihinde kariyer portalı üzerinden çok sayıdaki ilanlarına başvruları yine bu portal üzerinden alacak. Lise mezunu kadrosundaki alımlarda bilgi işlem personeli, diğer kadrolarda ise üniversite mezunu olmak şartı ile bilgi işlem sorumlusu,, uzman personel ve mühendis kadrolarında görevlendirilecekler.
İlanlara erişmek için tıklayın

KIZILAY SAĞLIKÇI ALIMI;

İnsani yardım konusunda Türkiye'de ve Dünyada ihtiyaç sahiplerine yardıma koşan Kızılay hemşire, psikiyatri alımı yapıyor. Adayların 2 yıl tecrübe şartlarına uygun olması ile Yabancı dil şartlarına sahip olması istenilen şartlar arasında yer almaktadır. Kızılay kpss olmadan personel alım ilanlarına erişmek için tıklayın