2020 Ocak ayı 0.78 müjdesi kredi faizi düştü! Halkbank, Ziraat, Vakıfbank...

2020 yılı ile birlikte oldukça fazla sayıda kamu, özel ve katılım bankası konut kredisi faiz oranlarında güncelleme yaptı. Yeni kampanyaları vatandaşların kullanımına sunan bankalar, müşterilerine daha uygun oranlarda kredi sağlamaya başladılar. Takvim.com.tr ekibi olarak konut kredisi faiz oranları ile ilgili son dakika gelişmelerini sunuyoruz.

Giriş Tarihi 17 Ocak 2020, 09:08 Güncelleme 26 Ocak 2020, 11:19
2020 Ocak ayı 0.78 müjdesi kredi faizi düştü! Halkbank, Ziraat, Vakıfbank...

İÇİNDEKİLER

2020 Ocak ayı kredi faizi düştü mü? 0.78 müjdesi geldi mi? Bu soruların cevapları haberimizde. Ocak ayı itibariyle bankaların kredi kampanyaları devam ediyor. Bu kapsamda yeni kredi kampanyası sunan bankalar ile devam eden diğer kampanyaları sizler için tek bir haberde derledik. İşte bankaların devam eden konut kredisi kampanyaları ve kredi kullanım detayları. Detaylar takvim.com.tr'de

DETAYLAR İÇİN BİR SONRAKİ SAYFAYA GEÇİNİZ

EN DÜŞÜK KONUT KREDİSİ

Konut kredisinde devam eden en düşük faiz oranı Ziraat Bankası'nda. Devlet tarafından üretilecek olan sosyal konut projesi için vatandaşlara kredi sağlayacak olan banka, bu kampanyası ile en uygun orana sahip. Ziraat Bankası Toki Sosyal Konut Projesi ile yüzde 0.49 faiz oranıyla kredi sağlayacak. Bu kredi kullanımlarında ise vatandaşlara 240 ay vade imkanı sunulacak.

ZİRAAT BANKASI, HALKBANK VE VAKIFBANK'TAN KAMPANYA

Kamu bankaları tarafından kısa süre önce başlatılan konut kredisi kampanyası vatandaşların oldukça ilgisini çeken kampanyalardan oldu. Öyle ki Ziraat Bankası, Halkbank ve Vakıfbank müşterilerine yeni konut alımlarında yüzde 0.79 faiz oranıyla kredi sağlayacaklarını açıkladılar. Bu kredi kampanyasından faydalanmak için ise evin sıfır olması gerekiyor.

İŞ BANKASI 0,78 İLE VERİYOR

İş Bankası'da anlaşmalı konut kredisi ile özel faiz oranları ile kredi sağlayan bankalar arasında yer alıyor. İş Bankası tarafından sunulan kredi kampanyasında 600 bin TL'ye konut kredisi kullanım imkanı sunuluyor. Bu konut kredisinde vatandaşlara yüzde 0.78 faiz oranıyla kredi imkanı sağlanıyor. Bunun dışında vatandaşlar ödemelerini 10 yıl yani 120 ay vade ile yapabiliyorlar.

TEB 0,98'E DÜŞÜRDÜ

TEB'den yapılan açıklamaya göre, banka ile ilk defa tanışan ve borçlarını tek bir yerde toplayıp rahat etmek isteyenler, nakit ihtiyaçlarını karşılamak için findeks notuna göre farklı tutar ve vadelerde, yüzde 0,98'den başlayan faiz oranıyla ihtiyaç kredisinden faydalanabiliyor.

VAKIFBANK'TAN YÜZDE 0,78 ORANI

Anlaşmalı firmalardan satın alacağınız konutlar için; aylık %0,79 faiz oranı ve 180 aya varan vade seçenekleriyle konut kredisi kullanabilirsiniz. Kampanyaya dâhil olan firmaların da katkısıyla 0,79% faiz oranı ve 180 aya varan vadelerle, Kampanya, anlaşmalı firmalardan alınacak yeni konut alımları için geçerlidir. Konut kredilerinde 0,99 faiz oranı sunuluyor. Vakıfbank anlaşmalı konut projeleri için yüzde 0.78 olarak hesaplanmaktadır.

ING BANK KREDİSİ 0,98

Size en uygun konut kredisini ödeme seçeneğine göre mortgage uzmanlarımıza danışabilirsiniz.

"Gelirim sabit, ödemelerim ve faiz oranım da sabit kalsın, ne ödeyeceğim şimdiden belli olsun" diyorsanız eşit taksitli,

"Ben nasıl istiyorsam, ödeme planını öyle oluşturalım" diyorsanız eşit anapara ödemeli,

"Taksiti giderek azalsın ya da artsın, ara dönemlerde ödeme yapayım" diyorsanız ara ödemeli kredi seçenekleri ING Konut Kredisi'nde!

16 OCAK KONUT KREDİSİ FAİZLERİ

ING Bank Konut Kredisi Faiz Oranı % 0.98

Vakıf Katılım Bankası Konut Kredisi Faiz Oranı % 0.99

TEB Konut Kredisi Faiz Oranı % 0.99

Albaraka Türk Konut Finansmanı % 0.99

Yapı Kredi Bankası Konut Kredisi Faiz Oranı % 0.99

Akbank Konut Kredisi Faiz Oranı % 0.99

İş Bankası Konut Kredisi Faiz Oranı % 0.99

Ziraat Katılım Bankası Konut Kredisi Faiz Oranı % 0.99

Türkiye Finans Katılım Bankası Konut Kredisi Faiz Oranı % 0.99

Kuveyt Türk Konut Finansmanı Kar Payı Oranı % 0.98 (Kredi ürünlerini alan kişilere yüzde 0.95 olarak uygulanmaktadır)

Alternatif Bank Konut Kredisi Faiz Oranı % 0.98

Vakıfbank Konut Kredisi Faiz Oranı % 0.99 (Vakıfbank Anlaşmalı Konut Projeleri için yüzde 0.79 olarak hesaplanmaktadır)

Ziraat Bankası Konut Kredisi Faiz Oranı % 0.99 (Ziraat Bankası Anlaşmalı Konut Projeleri için yüzde 0.79 olarak hesaplanmaktadır)

Halkbank Konut Kredisi Faiz Oranı % 0.99 (Halkbank Anlaşmalı Konut Projeleri için yüzde 0.79 olarak hesaplanmaktadır)