Ziraat Bankası konut kredisi 0.49 faiz kampanyası ve kredi hesaplama

Ziraat Bankası konut kredisi 0.49 faiz kampanyası vatandaşlar tarafından yoğun bir ilgili gördü. Ziraat Bankası'nın TOKİ ile gerçekleştirdiği işbirliği neticesinde yüzde 0.49 faiz oranlı konut kredisi kampanyası başlatıldı. Bu bağlamda TOKİ'den ev sahibi olmaya hak kazanacak vatandaşların ihtiyaç duyacakları konut kredisi finansmanları, Ziraat Bankası'nın TOKİ sosyal konut kredisi kampanyasıyla karşılanacak. Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'ın açıklamış olduğu Türkiye tarihinin en düşük faiz oranlı konut kredisi kampanyasında ilk adımlar atıldı. Ziraat Bankası'nın resmi internet sitesinde konut kredilerinde yüzde 0.49 faiz oranıyla hesaplama detayları yayınlandı.

Giriş Tarihi 07 Ocak 2020, 09:16 Güncelleme 15 Ocak 2020, 17:10
Ziraat Bankası konut kredisi 0.49 faiz kampanyası ve kredi hesaplama

İÇİNDEKİLER

Ev satın almak için bankalardan konut kredisi kullanacaklara müjdeli haber Ziraat Bankası'ndan geldi. Ziraat Bankası yüzde 0.49 faiz oranlı konut kredisi kampanyası başlattı. İşte düşük faizli konur kredisi hesaplama ve detayları... TOKİ Başkanlığı tarafından hayata geçirilen sosyal konut projeleri kapsamında kullanılabilmesi için Ziraat Bankası'ndan yüzde 0.49 faiz oranlı konut kredisi kampanyası başlatıldı.

DETAYLAR İÇİN BİR SONRAKİ SAYFAYA GEÇİNİZ

0,49 FAİZLİ TOKİ KONUT KREDİSİ FAİZİ

Ziraat Bankası'nın TOKİ ile gerçekleştirdiği işbirliği neticesinde yüzde 0.49 faiz oranlı konut kredisi kampanyası başlatıldı. TOKİ'nin çeşitli illerimizde başlattığı sosyal konut projelerine başvuruda bulunan ve kura işlemlerinin akabinde TOKİ'den ev sahibi olmaya hak kazanacak vatandaşların ihtiyaç duyacakları konut kredisi finansmanları, Ziraat Bankası'nın TOKİ sosyal konut kredisi kampanyasıyla karşılanacak.

Geçtiğimiz aylarda Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak tarafından, tarihin en düşük faiz oranlı konut kredisi kampanyası olarak müjdelenen yüzde 0.49 faiz oranlı konut kredisi kampanyasında Ziraat Bankası, TOKİ'den ev sahibi olmaya hak kazanan vatandaşlara 240 ay vade imkanı da sunuyor. Buna göre vatandaşlar sosyal konut sahibi olurken hem çok düşük faiz oranı ile konut kredisi kullanma imkanına sahip olacaklar hem de uzun vade sayısı sayesinde bütçelerine uygun taksitler ile kredi borçlarını zorlanmadan ödeyebilecekler.

Ziraat Bankası Yüzde 0.49 Faiz Oranlı Kredi Hesaplaması

Ziraat Bankası'nın başlatmış olduğu TOKİ sosyal konut kampanyası kapsamında 100 bin TL tutarında kredi kullanacak vatandaşlar için kredi taksit ve geri ödeme hesaplaması şu şekilde yapılabilmektedir: Ziraat Bankası'nın kurumsal internet sayfası üzerinden paylaşılan konut kredisi hesaplama aracına göre bankadan yüzde 0.49 faiz oranı avantajıyla konut kredisi kullanan vatandaşlar, 240 ay vade seçeneğini tercih ettiklerinde aylık 709 TL tutarındaki taksitlerle borçlarını ödeyebiliyor. Öte yandan Ziraat Bankası'ndan 150 bin TL'lik TOKİ sosyal konut kredisi kullanımlarında ise vatandaşlar yine 240 ay vade seçeneğinde aylık 1064 TL'lik kredi taksiti ödeyerek konut kredisi kullanma imkanından yararlanabilmektedir.

Ziraat Bankası Kredi Başvuruları Ne Zaman?

Ziraat Bankası'nın konut kredisi, TOKİ'nin başvuruları halen devam eden Sosyal Konut Projesine başvuran vatandaşların kullanabilecekleri bir finansman türüdür. TOKİ Başkanlığı tarafından yürütülen projeler için son başvuru tarihi 15 Ocak 2020 olarak belirlenmişti. TOKİ sosyal konut projelerine başvuruda bulunan vatandaşlar daha sonra kurada hak sahibi olmaları halinde Ziraat Bankası'nın yüzde 0.49 faizli konut kredisi kampanyasına başvuruda bulunabilecekler.

ZİRAAT BANKASI KONUT KREDİSİ DETAYLARI

Bankamız Konut Kredisi'ne hemen başvurun, 180 aya kadar vade imkânı ile hayalinizdeki evin sahibi olun.

180 aya kadar vade ile satın alacağınız konutun ekspertiz değerinin en fazla %80'ine kadar kredi kullanabilirsiniz.

Krediye konu gayrimenkul üzerine ipotek tesis edilir. Gerekli görülmesi halinde ek teminat talep edilebilir.

Bankamız, bireysel kredi kullanan müşterilerine hayat, konut ve zorunlu deprem sigortası* ürünlerini sunmaktadır.

*Hayat Sigortası ürünleri Ziraat Hayat ve Emeklilik A.Ş., konut ve zorunlu deprem sigortası ürünleri ise Ziraat Sigorta AŞ tarafından sunulmakta olup,

Ziraat Bankası Şubeleri Ziraat Hayat ve Emeklilik A.Ş ile Ziraat Sigorta A.Ş. acentesidir.

Ziraat Bankası Konut Kredisi Hesaplama Aracı

Konut Kredisi Hesaplama Aracı ile, almak istediğiniz kredi türünü seçerek, kredi tutarı, ödeme sıklığı, vade, faiz oranını kendiniz belirleyip ödeme planını oluşturabilirsiniz.