Hepsiburada Trendyol Morhipo Efsane Cuma indirimli ürünler listesi

22 Kasım Efsane Cuma (Black Friday) indirimleri ülke genelinde araştırılmaya başlandı. Bilinen adı ile Black Friday ABD'de ortaya çıkmıştır ve oradan tüm dünyaya yayılmıştır. Hepsiburada dün indirimlere başlamıştı. Trendyol ise 25 Kasım ile 29 Kasım arasında Efsane Cuma indirimi yapacak. Morhipo'da ise Black Sale adıyla duyurulacak indirimlerin en yoğun ve kazançlı olacağı gün ise Black Friday'e denk gelen Kasım ayının son Cuma günü yani 29 Kasım olacak. İşte Hepsiburada Trendyol Morhipo Efsane Cuma indirimli ürünler markalar listesi

Giriş Tarihi 22 Kasım 2019, 18:25 Güncelleme 22 Kasım 2019, 18:25
Hepsiburada Trendyol Morhipo Efsane Cuma indirimli ürünler listesi

İÇİNDEKİLER

Alışveriş çılgınlarının büyük bir heyecanla başladığı Black Friday diğer adıyla Efsane Cuma indirimleri başladı. Efsane cuma indirimleri 22 Kasım'da başladı ve 26 Kasım'a kadar devam edecek. Peki Efsane cuma inirimi yapan markalar hangisi? İşte Black Friday indirimi yapan tüm markalar. Black Friday kapsamında Efsane Cuma indirimi yapan markalar hangisi: Black Friday indirimine onlarca mağaza ve markalar dahil oldu. Bunların başında Hepsiburada, Gittigidiyor, Trendyol, Mediamarkt, Teknosa, İdefix, IKEA, Vivense, Watsons, Ayakkabı Dünyası, Boyner, Zara, HM, Nike Steam, Gratis, Teknosa gibi büyük markalar gelmektedir. Bunların yanında daha onlarca marka ve mağaza Black Friday indirimi yapıyor.

EFSANE CUMA İNDİRİMLERİ BAŞLADI

Efsane Cuma indirimleri, Hepsiburada internet sitesi üzerinden dün akşam başladı. Efsane Cuma indirimleri 21 Kasım saat 21.00 itibariyle Hepsiburada.com üzerinden görüntülendi.

DETAYLAR İÇİN BİR SONRAKİ SAYFAYA TIKLAYINIZ

BLACK FRİDAY İNDİRİM YAPAN MARKALAR

Trendyol: Efsane indirim günler'e 25 Kasım saat 00:00'da başlıyor. 5 gün sürecek Black Friday indirimlerinde cep telefonundan bilgisayara, beyaz eşyadan kozmetiğe, giyimden ayakkabıya, süpermarket ürünlerinden mobilyaya ve aklınıza gelebilecek yüz binlerce üründe geçerli olacak.

MORHİPO: Morhipo'da Black Sale adıyla duyurulacak indirimlerin en yoğun ve kazançlı olacağı gün ise Black Friday'e denk gelen Kasım ayının son Cuma günü yani 29 Kasım olacak. Kozmetik, giyim, ev dekorasyonu ve tekstili, elektronik, spor giyim, ayakkabı ve çantada sizi bekleyen yüzlerce marka ve binlerce ürün olduğunu, bu markalarda süper indirimlerin %90'ı bulacağını unutmayın.

TRENDYOL HAKKINDA

Trendyol Türkiye'nin en büyük alışveriş sitelerinden biri olma yolunda hızla ilerliyor. 2010 Mart ayında açılışı gerçekleşen Trendyol.com Türk Tasarımcılara destek olma misyonu ile bir çok Türk Tasarımcının ürünlerini internette satışa sunan ilk site olmayı başardı. Başarıları devam ederken 2011 yılında 6,5 milyondan fazla üyeye sahip oldu ve 900 kişilik genç bir ekip ve 1000'den fazla marka seçeneği ile adından sıkça bahsetird

HEPSİBURADA HAKKINDA

Hepsiburada.com, 1998 yılından beri faaliyette olan, yalnızca İnternet üzerinden hizmet veren alışveriş sitesi. 2011, 2012 ve 2013 yıllarında Türkiye'nin en sevilen markası, 2013 yılında ise Yılın E-ticaret Sitesi seçilmiştir. İstanbul, Sultanbeyli'de 14.000 m2 alana ve 300'ye yakın personele sahip bir yönetim merkezi bulunmaktadır. Tüm hizmetler bu merkezden sağlanmaktadır. Şirket yaklaşık 1100 tedarikçi firma ile çalışmaktadır. Yurt içinde Horoz Lojistik, Yurtiçi Kargo ve Aras Kargo, yurt dışında da Geopost ile anlaşmalıdır.

MORHİPO HAKKINDA

Ucuz giyim siteleri arasında hatırı sayılır bir yeri olan Morhipo, FIRSAT Elektronik Tic. Ve San. A.Ş'nin yeni e-ticaret markasıdır ve Boyner holding çatısı altında kurulmuştur. Dolayısıyla son derece ciddi ve güvenilir bir firmadır.

TÜRKİYE'DE BLACK FRIDAY

Son yıllarda e-ticaretin gelişmesi ile Black Friday indirimleri sadece Amerika Birleşik Devletleri, Kanada ve İngiltere'deki mağazalara değil, tüm dünyaya yayıldı. İnsanlar bu sayede kargaşasından uzak kalıp yine de Black Friday indirimlerinden yaralanabilir, hatta ihtiyaçlarını çok daha uygun fiyatlarla karşılayabilir hale geldi. Fakat yine kısıtlı stok sebebiyle bilgisayar başında sabahlayan bir kitle yok değil. Black Friday indirimleri Türkiye'de de aktif olarak uygulanıyor. Mağazaların günler süren indirimlerinin yanı sıra internette de akıl almaz kampanyalar oluyor. Black Friday günü ve indirimleri Türk kullanıcıların alışverişlerinde normal bir güne oranla çok büyük bir sıçramanın kaynağı oldu. Türkiye'deki ortalamalar göz önünde bulundurulduğunda bu dönemdeki alışverişlerin neredeyse iki kat daha indirimli olduğu görülmektedir. Buradan da anlayabileceğimiz gibi Türkiye'deki tüketici, Black Friday gününde bir hayli aktif.

NEDEN BLACK FRIDAY ADINI ALMIŞTIR?

Bu gün tarihte ilk defa 1961 yılında gazetelerde Black Friday adını almıştır. Philadelphia'da alışverişten dolayı izdihamların yaşanması ve trafiğin altüst olmasından dolayı bu adı almıştır. Son yıllarda hem insanların hem de mağaza sahiplerinin yararlandığı bu indirimler artık tüm dünya da normal olarak karşılanmaktadır. 2000'li yıllara kadar saat sabah 06:00'da açılan mağazalar 2000 yılı sonrasında daha erken açılmaya başlandı. Dünyanın önde gelen mağazaları bile artık kapıları saat 04:00-05:00 gibi saatlerde açıyor ve gece geç saatlerde kapatıyor. Bu günde çalışanların mesaisi de uzun sürdüğü için büyük mağazalar bugün çalışan işçilerine çift maaş veriyor. 2011 yılı sonrasında ise bazı mağazalar 24 saat hizmet vermeye başladı. AVM'lerde ki çoğu mağaza ve markalara ait intenet siteleri Black Friday indirimlerini kullanıcılarına sunmaktadır.