Domuz eti, at eti çıkan firmalar hangileri? İşte marka marka hileli taklit ürünler listesi...

Domuz eti, at eti çıkan firmalar hangileri? İşte marka marka hileli taklit ürünler listesi... Hileli ve taklit gıdalar hakkında son dakika açıklaması geldi! Tarım ve Orman Bakanlığı uzun süredir yürüttüğü laboratuvar çalışmaların neticesinde hileli gıdaları tek tek tespit etti. Bu ürünlerin listesi ise Tarım ve Orman Bakanlığı resmi internet sitesi üzerinde yayınlandı. Domuz eti içeren Gurme ürünlerini satan marketler arasında Migros da yer alıyor. Migros'ta Gurme et ürünlerinin (sucuk, salam) kampanyasının yapılması nedeniyle çok sayıda şikayette bulunulduğu öğrenildi.

Giriş Tarihi 13 Ekim 2019, 11:30 Güncelleme 14 Ocak 2020, 10:13
Domuz eti, at eti çıkan firmalar hangileri? İşte marka marka hileli taklit ürünler listesi...

İÇİNDEKİLER

Özellikle Migros'ta Gurme et ürünlerinin (sucuk, salam) kampanyasının yapılması nedeniyle çok sayıda şikayette bulunulduğu öğrenildi. Bu bağlamda sahtecilik yapılan ürünün, 130'u İstanbul'da, 73'ü Ankara'da, 123'ü İzmir'de, 101'i Adana'da, 56'sı Diyarbakır'da ve 65'i Bursa'da bulundu.. Peki domuz eti at eti çıkan firmalar hangileri? İşte marka marka hileli taklit ürünler listesi...

DETAYLAR İÇİN BİR SONRAKİ SAYFAYI TIKLAYINIZ

İŞTE HİLELİ ET ÜRÜNLERİ SATAN RESTORANLAR - TIKLA ÖĞREN

AT VE EŞEK ETİ İÇEREN ÜRÜNLER LİSTESİ İÇİN TIKLAYINIZ

VATANDAŞA DANA ETİ YERİNE DOMUZ ETİ YEDİREN O FİRMA

BÜYÜK ZİNCİR MARKETLERDE DE SATIŞTA!

Türkiye'de birçok şubesi olan marketlerde de satılan bu ürünleri üreten firmaların faaliyet gösterdikleri yerler ile birlikte isimleri açıklanırken, firmalar arasında ünlü GURME et ürünleri ön plana dikkat çekiyor. Domuz eti içeren Gurme ürünlerini satan marketler arasında Migros da yer alıyor. Migros'ta Gurme et ürünlerinin (sucuk, salam) kampanyasının yapılması nedeniyle çok sayıda şikayette bulunulduğu öğrenildi.

DOMUZ ETİ ÇIKAN FİRMALAR HANGİLERİ?

Tarım ve Orman Bakanlığı 'Taklit ve Tağşiş' listesini yeniledi. Son tahlillerde 618 firmanın 1211 parti üründe taklit ya da tağşiş yaptığı tespit edildi. İstanbul, Ankara ve İzmir olmak üzere bir çok şehirdeki denetimlerde rastlanan hileler tek tek açıklandı. Sahtecilik yapılan ürünün, 130'u İstanbul'da, 73'ü Ankara'da, 123'ü İzmir'de, 101'i Adana'da, 56'sı Diyarbakır'da ve 65'i Bursa'da bulundu..

İşte marka marka hileli ürünler listesi...

Almila Cafe - Meral AKBAŞOĞLU/ Cumhuriyet Mahallesi M. Ülgen Sokak No:27/B Kuşadası/AYDIN

Çorbacı Yiğit Ege Dinlenme Tesisleri - Harika ULUK/ Örnekköy Mahallesi Örnekköy Sokak No:201 Alaşehir/MANİSA

En-Sel Gıda Maddeleri Pazarlama Dış Tic. Ltd. Şti./ Şeyh Sinan Mahallesi Atatürk Bulvarı No:53 Çorlu/TEKİRDAĞ

Gurme Gıda San. Tic. Ltd. Şti./ Çayırova/KOCAELİ

İşte marka marka hileli ürünler listesi...