Banka faizlerinde düşüş! Art arda müjdeler geldi! TEB, Halkbank, Ziraat, İş Bankası ve Vakıfbank faiz oranları

Kamu bankaların öncülüğünde başlayan kredi faiz oranlarındaki indirime özel bankalar da katıldı. Bu nedenle kredi faiz oranlarındaki son durum konut ve taşıt almak isteyenlerin gündeminde bulunuyor. Bankalardan ardı ardına gelen kredi faiz indirimleri açıklamaları vatandaşları sevindirdi. Şimdi kredi çekme düşüncesi olan pek çok kişi güncel kredi faiz oranlarını araştırıyor. Peki, TEB, Halkbank, Ziraat, İş Bankası ve Vakıfbank faiz oranları ne kadar oldu?

Giriş Tarihi 11 Ekim 2019, 21:56 Güncelleme 11 Ekim 2019, 21:56
Banka faizlerinde düşüş! Art arda müjdeler geldi! TEB, Halkbank, Ziraat, İş Bankası ve Vakıfbank faiz oranları

İÇİNDEKİLER

Güncel kredi faiz oranları, kredi çekme düşüncesi olan vatandaşlar tarafından büyük bir merakla sorgulatılıyor. Son olarak bankalardan ardı ardına gelen indirim kararlarıyla birlikte bankaların kredilerine talep yoğunluğu yaşanıyor. Bu talebin giderek artacağını belirten uzmanlar ekonomi piyasasında canlılık yaşandığı söylüyor. Peki, son indirimlerle birlikte TEB, Halkbank, Ziraat, İş Bankası ve Vakıfbank faiz oranları ne kadar oldu? İşte güncel oranlar...

ZİRAAT BANKASI FAİZ ORANLARI

Tüketici kredisi: 1.35
Taşıt kredisi: 1.25
Konut kredisi: 0.99

Diğer bankalar için bir sonraki sayfaya geçiniz...

VAKIFBANK FAİZ ORANLARI

Konut kredisi: 0.99
İhtiyaç kredisi: 1.35
Taşıt kredisi: 1.25

HALKBANK FAİZ ORANLARI

İhtiyaç kredisi: Halkbank müşterileri: 1.25 - Diğer müşteriler: 1.35
Taşıt kredisi: 1.25
Konut kredisi: 0.99

TEB FAİZ ORANLARI

İhtiyaç kredisi: 1.25
Taşıt kredisi: 1.25
Konut kredisi: 1.15

İŞ BANKASI FAİZ ORANLARI

İhtiyaç kredisi: 1.55
Taşıt kredisi: 1.39
Ev kredisi: 1.17

KAMU BANKALARINDAN TAŞIT KREDİSİ KAMPANYASI

Firmalarla yapılan anlaşmalar ile Türkiye'de üretilen binek ve ticari taşıtlar için;

İş birliği kapsamında Otomotivde Yerli Üretime Özel Taşıt Kredisi Paketleri hazırlandı. Böylece firmalarla yapılan anlaşmalar ile Türkiye'de üretilen binek ve ticari taşıtların alımında uygulanan kredi faizleri düşürüldü.

Hazırlanan paketler doğrultusunda, fiyatı 50 bin ila 120 bin arasında bulunan sıfır kilometre binek araçlarda 18-36 ay vade için aylık faiz oranı yüzde 0,49-0,69 bandında uygulanacak.

Fiyatı 72 bin ila 120 bin arasında değişen sıfır kilometre ticari araçlarda ise 30-60 ay vadeli kredi; aylık yüzde 0,49-0,69 faiz oranı ile kullanılabilecek.

Taşıt sahibi olmak isteyen müşterilere uygun koşullar ile finansman sağlanmakla birlikte kampanyanın otomotiv sektörüne de önemli bir hareketlilik getirmesi hedefleniyor.

Anlaşmalı otomotiv firmaları binek araçlarda Fiat, Honda, Hyundai, Renault Mais olurken, ticari araçlarda Fiat, Ford, Isuzu, Karsan ve Temsa şeklinde açıklandı. Kampanya, 1 Ekim-31 Aralık döneminde geçerli olacak.

ANLAŞMALI FİRMALAR

Binek Araçlar: Fiat, Honda, Hyundai, Renault Mais

Ticari Araçlar: Fiat, Ford, Isuzu, Karsan, Temsa