TOKİ'den 81 proje: 305 TL taksitle ucuza ev müjdesi geldi

TOKİ'den vatandaşlara iyi haber geldi. 81 proje için başvuruları alan TOKİ, en ucuzu 83 bin TL 'den vatandaşları ev sahibi yapıyor. Ayda 305 TL taksitle konut satışı kampanyasının detayları haberimizde. Farklı şehirlerde satışa sunulan 81 projenin tamamı sayfamızdadır. Ucuza ev sahibi olmak isteyen vatandaşların son başvuru tarihlerine kadar müracaatını yapması gerekmektedir.

Giriş Tarihi 24 Eylül 2019, 08:59 Güncelleme 03 Ekim 2019, 17:16
TOKİ’den 81 proje: 305 TL taksitle ucuza ev müjdesi geldi

İÇİNDEKİLER

TOKİ'den proje üstüne proje gelmeye devam ediyor. Bu bağlamda 81 proje hayata geçirilecek. Konut sahibi olmak isteyen vatandaşlarımızı 305 TL taksitle ucuza ev sahibi yine TOKİ yapacak. Şanlıurfa Viranşehir konutlarının detaylarına baktığımızda en ucuz konutun burada olduğu görüldü. 2+1 konut için 83 bin TL fiyat verilmiş.

DETAYLAR İÇİN BİR SONRAKİ SAYFAYA GEÇİNİZ

TOPLAMDA 81 PROJE

Farklı şehirlerde satışa sunulan 81 projenin tamamı yukarıdadır. Ucuza ev sahibi olmak isteyen vatandaşların son başvuru tarihlerine kadar müracaatını yapması gerekmektedir.

EN UCUZU 83 BİN TL

Şanlıurfa Viranşehir konutlarının detaylarına baktığımızda en ucuz konutun burada olduğu görüldü. 2+1 konut için 83 bin TL fiyat verilmiş. Taksitle almak isteyen vatandaşlar için aylık taksit tutarı 305 TL olarak öne çıkıyor.

KONUTLARIN DETAYLARI

Söz konusu duyurular TOKİ resmi internet sayfası üzerinden yayınlandı. Konutların detayları , ödeme planları ve diğer detaylara tokinin toki.gov.tr resmi sayfasından ulaşabilirsiniz.