Gaziantep TOKİ kura sonuçları açıklandı mı? Kuzey şehir 5. etap kuraları isim listesi nereden öğrenilir?

Gaziantep TOKİ hak sahibi belirleme kuralarının 21 ve 22 Ağustos'ta çekileceği Toplu Konut İdaresi tarafından duyurulmuştu. Konutlar için başvuruda bulunan vatandaşlar ise bu nedenle şu günlerde Gaziantep TOKİ kura sonuçları açıklandı mı sorusuna yanıt arıyor. Peki, Kuzey şehir 5. etap kuraları isim listesi nereden öğrenilir? İşte cevabı...

Giriş Tarihi 22 Ağustos 2019, 18:38 Güncelleme 22 Ağustos 2019, 18:38
Gaziantep TOKİ kura sonuçları açıklandı mı? Kuzey şehir 5. etap kuraları isim listesi nereden öğrenilir?

İÇİNDEKİLER

50 bin sosyal konut projesi içerisinde yer alan Gaziantep'in kura çekilişleri için heyecanlı bekleyiş son buldu. TOKİ resmi sitesinde yaptığı açıklamada kuraların 21 ve 22 Ağustos tarihlerinde çekileceğini duyurmuştu. Bu nedenle başvuru yapan birçok kişi Gaziantep TOKİ kura sonuçları açıklandı mı sorusunun yanıtını araştırıyor.

GAZİANTEP TOKİ KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI MI?

TOKİ tarafından yapılan açıklamada, "Hak Sahipliği Kurası, 21-22 Ağustos 2019 tarihlerinde, Talat Özkarslı Kapalı Spor Salonunda (Şahinbey, Gaziantep) saat 11:00'de gerçekleşecektir." ifadelerine yer verildi.

TOKİ GAZİANTEP KURA SONUÇLARI İSİM LİSTESİ İÇİN TIKLAYINIZ

TOKİ KURA SONUÇLARI NASIL ÖĞRENİLİR?

Başvuru sahipleri, TOKİ'nin https://www.toki.gov.tr/satis/tr/kura/ adresi üzerinden kura sonuçlarını sorgulayabilecekler.

KURA SONUÇLARI SORGULAMA SAYFASI İÇİN TIKLAYIN

TOKİ BAŞVURU PARA İADESİ NE ZAMAN YAPILACAK?

Kurada, asil ve yedek olarak hak sahibi olamayanlar başvuru bedellerini, kura çekiliş tarihinden itibaren 2 (iki) iş günü sonrasında T. Halk Bankası A.Ş. yetkili Şube'lerinden geri alabilecek.