En uygun kredi veren banka değişti! Kredi faiz oranlarında indirim yağmuru

21 Ağustos 2019 gününe özel bankalar peş peşe indirimler yaparak başladı. Özel bankalarda en uygun konut kredisi veren banka unvanı bir kere daha el değiştirdi. İşte konut kredisi faiz indirimi son dakika haberleri! Konut kredisi, satın alınacak evin teminat altına alınması koşuluyla bankalar tarafından verilen bir kredi türü. Kredinin vadesi genellikle sabit faiz oranlarıyla 5 ila 30 yıl arasında değişebiliyor.

Giriş Tarihi 21 Ağustos 2019, 09:05 Güncelleme 30 Ağustos 2019, 15:16
En uygun kredi veren banka değişti! Kredi faiz oranlarında indirim yağmuru

İÇİNDEKİLER

Özel bankaların konut kredisi faiz oranları için indirim yarışı başladı. Sabah Kuveyt Türk katılım bankası tarafından yapılan finansman oranı indirimi sonrası şimdi de 4 özel banka konut kredisi faiz indirimi yaptığını duyurdu. ING Bank yüzde 1,39 olarak revize etmiş olduğu konut kredisi faiz oranını diğer bankalardan gelen indirim haberleri sonrası bir kere daha revize etti ve liderlik koltuğunu bırakmamaya kararlı olduğunu gözler önüne serdi.

En Uygun Konut Kredisi Veren Özel Banka ING Bank Oldu!

ING Bank yüzde 1,39 olarak revize etmiş olduğu konut kredisi faiz oranını diğer bankalardan gelen indirim haberleri sonrası bir kere daha revize etti ve liderlik koltuğunu bırakmamaya kararlı olduğunu gözler önüne serdi. ING Bank konut kredisi faiz oranı yüzde 1.39 seviyesinden yüzde 1.34 seviyesine çekti. Böylelikle özel bankalarda en ucuz konut kredisi faiz oranı yüzde 1,34 olarak revize edilmiş oldu.

Garanti Bankası Konut Kredisi Faiz Oranı Düştü

Garanti Bankası konut kredisi faizi yüzde 1.41 seviyesinden yüzde 1.36 seviyesine çekildi.

İş Bankası Konut Kredisi Faiz Oranı Düştü

Daha önce yapmış olduğu güncelleme ile yüzde 1,60 seviyesinden konut kredisi vermeye başlayan İş Bankası yeni oranını yüzde 1,57 olarak revize etti.

Burgan Bank Konut Kredisi Faiz Oranı Düştü!

Yüzde 2,41 gibi oldukça yüksek bir oran ile konut kredisi kullandıran Burgan Bank konut kredisi paketi de faiz indirimi yapılan paketler arasında yer aldı. Burgan Bank konut kredisi faizi yüzde 1,76 seviyesine çekildi.

Tüm Bankaların 20 Ağutos 2019 Tarihli Güncel Konut Kredisi Faiz Oranları Listesi

VAKIFBANK FAİZ ORANLARI

Sarıpanjur konut kredisi: 0.99

İhtiyaç kredisi: 1.49

HALKBANK FAİZ ORANLARI

İhtiyaç kredisi: 1.49

Taşıt kredisi: 1.79

Konut kredisi: 0.99