TOKİ Kırıkkale Merkez kura sonuçları açıklandı! İşte TOKİ Kırıkkale 2+1 ve 3+1 isim listesi

TOKİ tarafından gerçekleştirilen kura çekilişlerinde devam ediyor. 50 bin konut projesinde yerr alan İstanbul, Ankara ve İzmir'deki konutlar için sonuçlar geçtiğimiz aylarda açıklanmıştı. 19 Ağustos tarihinde TOKİ Kırıkkale Merkez kurasına başvuruda bulunan vatandaşlar "TOKİ Kırıkkale Merkez kura sonuçları açıklandı mı sorusuna yanıt aramaya başladı. Peki, TOKİ Kırıkkale kuraları nasıl öğrenilir?

Giriş Tarihi 19 Ağustos 2019, 15:44 Güncelleme 19 Ağustos 2019, 21:24
TOKİ Kırıkkale Merkez kura sonuçları açıklandı! İşte TOKİ Kırıkkale 2+1 ve 3+1 isim listesi

İÇİNDEKİLER

TOKİ tarafından gerçekleştirilecek olan 2+1 ve 3+1 konut projeleri için kura çekilişleri sürüyor. Kırıkkale Merkezdeki konut projesi için başvuruda bulunan vatandaşlar şimdi kura sonuçlarını heyecanla bekliyor. Peki, TOKİ Kırıkkale Merkez kura çekiliş sonucu nereden öğrenilir? İşte merak edilen o sorunun yanıtı...

TOKİ KIRIKKALE MERKEZ KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI MI?

TOKİ'den yapılan açıklamada "Kırıkkale Merkez Yuva Mahallesi Konut Projesi kapsamında inşa ettirilecek 929 adet konut için "Hak Sahipliği ve Konut Belirleme Kurası "19 Ağustos 2019 tarihinde, On yedi Ağustos Spor Salonu'nda saat 11.00'de gerçekleştirilecektir." ifadelerine yer verildi.

TOKİ KIRIKKALE KURA SONUÇLARI İSİM LİSTESİ İÇİN TIKLAYINIZ

TOKİ KURA SONUÇLARI NASIL ÖĞRENİLİR?

Başvuru sahipleri, TOKİ'nin https://www.toki.gov.tr/satis/tr/kura/ adresi üzerinden kura sonuçlarını sorgulayabilecekler.

KURA SONUÇLARI SORGULAMA SAYFASI İÇİN TIKLAYIN

TOKİ BAŞVURU PARA İADESİ NE ZAMAN YAPILACAK?

Kurada, asil ve yedek olarak hak sahibi olamayanlar başvuru bedellerini, kura çekiliş tarihinden itibaren 2 (iki) iş günü sonrasında T. Halk Bankası A.Ş. yetkili Şube'lerinden geri alabilecek.