TOKİ Bartın Dallıca kura sonuçları belli oldu! Bartın kura çekiliş sonuçları nasıl öğrenilir?

Yatay mimari anlayışıyla 2+1 ve 3+1 inşa edilecek olan sosyal konutların kura çekilişleri il il yapılmaya devam ediyor. Başvuruda bulunan vatandaşlar şimdi merakla TOKİ Bartın kura sonuçları hakkında araştırmalarını sürdürüyor. Peki, TOKİ Bartın kura sonuçları nasıl ve nereden öğrenilir? İşte TOKİ Bartın Dallıca projesi hakkında merak edilenler...

Giriş Tarihi 05 Ağustos 2019, 18:17 Güncelleme 05 Ağustos 2019, 18:23
TOKİ Bartın Dallıca kura sonuçları belli oldu! Bartın kura çekiliş sonuçları nasıl öğrenilir?

İÇİNDEKİLER

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı koordinasyonda Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından inşa edilen olan konutlar için heyecanlı bekleyiş devam ediyor. TOKİ tarafından Bartın Merkez Dallıca'da yapılacak konutlar için kura töreni yapıldı. Kurada 423 aile ev sahibi olmanın mutluluğunu yaşadı. Peki, TOKİ Bartın merkez kura sonuçları nasıl öğrenilir?

TOKİ BARTIN MERKEZ PROJESİ KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI MI?

Sosyal konut kampanyası kapsamında yer alan Bartın Merkez Dallıca Projesi, Hak sahibi belirleme kurası Ömertepesi Spor Salonu'nda 05 Ağustos Pazartesi günü saat 14.00'te çekilecektir.

KURA SONUÇLARI SORGULAMA SAYFASI İÇİN TIKLAYIN

TOKİ tarafından Bartın Merkez Dallıca'da yapılacak konutlar için kura töreni yapıldı. Kurada 423 aile ev sahibi olmanın mutluluğunu yaşadı.

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı tarafından 50 Bin Yeni Sosyal Konut Projesi kapsamında Bartın Merkez Dallıca'da 2+1 ve 3+1 planda yapılacak 423 konut için Ömertepesi Spor Salonu'nda Noter huzurunda kura töreni düzenlendi.

Toplam 6 bin 140 kişinin başvurduğu projenin kura törenine katılan vatandaşlar, kendilerine çıkacak daireleri meraklı gözlerle bekledi.

İlk önce şehit ailelerine ardından engelliler ve emekliler için kura çekildi. Son bölümde ise diğer vatandaşlara kura çekildi.

Kurada ismi çıkan vatandaşlar duygusal anlar yaşadı. Ev sahibi olmaya hak kazananlar büyük mutluluk yaşayarak gözyaşı döktü. Sevinçleri gözlerinden okunan hak sahipleri duygularını ifade etmekte zorlanırken; bu mutluluğu ev sahibi olmak isteyen herkesin yaşamasını diledi.

Bartın Merkez Dallıca projesinde konutların 300'ü "2+1", 123'ü de "3+1" nitelikte olacak. Alt gelir grubuna yönelik olan 2+1 konutlar 475 TL'den başlayan taksitlerle yüzde 12, yüzde 20 peşin ve 180, 240 ay vade seçenekleri ile satışa sunuldu. Orta gelir grubuna yönelik olan 3+1 konutlar ise 929 TL'den başlayan taksitlerle yüzde 10, yüzde 20 peşin 120 ve 180 ay vade seçenekleri ile satışa sunuldu.

TOKİ BAŞVURU PARA İADESİ NE ZAMAN YAPILACAK?

Kurada, asil ve yedek olarak hak sahibi olamayanlar başvuru bedellerini, kura çekiliş tarihinden itibaren 2 (iki) iş günü sonrasında T. Halk Bankası A.Ş. yetkili Şube'lerinden geri alabilecek.

İŞTE İL İL TOKİ KURA ÇEKİLİŞ TARİHLERİ...

Bursa

Nilüfer: 9 Ağustos

Kocaeli

Gebze: 8 Ağustos

Bartın

Merkez: 5 Ağustos