TOKİ İzmir Aliağa kura çekilişi ne zaman, saat kaçta yapılacak? Kura sonuçları nasıl öğrenilir?

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından 50 bin konut projesinde kura çekilişleri devam ediyor. İstanbul, Ankara ve İzmir'in bazı ilçelerinde kura çekilişleri tamamlandı. İzmir'deki konutlar için başvuruda bulunan vatandaşlar TOKİ İzmir Aliağa kura çekilişi ne zaman yapılacak sorusuna yanıt arıyor. Peki, TOKİ İzmir Aliağa kura çekilişi saat kaçta yapılacak?

Giriş Tarihi 17 Temmuz 2019, 19:14 Güncelleme 17 Temmuz 2019, 20:13
TOKİ İzmir Aliağa kura çekilişi ne zaman, saat kaçta yapılacak? Kura sonuçları nasıl öğrenilir?

İÇİNDEKİLER

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın koordinasyonunda TOKİ tarafından gerçekleştirilen sosyal konut projesinde İzmir Aliağa kura çekilişleri için heyecan sürüyor. Konutlara başvuruda bulunan vatandaşlar şimdi merakla TOKİ İzmir Aliağa kura sonuçlarını bekliyor. Peki, TOKİ İzmir Aliağa kura çekilişi ne zaman? TOKİ İzmir kura sonuçları nasıl öğrenilir?

TOKİ İZMİR ALİAĞA KURA ÇEKİLİŞİ NE ZAMAN?

İzmir Aliağa Projesindeki konutlar için hak sahipliği belirleme kurası 19.07.2019 Cuma günü saat 11:00'da Aliağa Belediyesi Enka Spor Salonu'nda gerçekleştirilecektir.

TOKİ KURA SONUÇLARI NASIL ÖĞRENİLİR?

Başvuru sahipleri, TOKİ'nin https://www.toki.gov.tr/satis/tr/kura/ adresi üzerinden kura sonuçlarını sorgulayabilecekler.

KURA SONUÇLARI SORGULAMA SAYFASI İÇİN TIKLAYIN

TOKİ BAŞVURU PARA İADESİ NE ZAMAN YAPILACAK?

Kurada, asil ve yedek olarak hak sahibi olamayanlar başvuru bedellerini, kura çekiliş tarihinden itibaren 2 (iki) iş günü sonrasında T. Halk Bankası A.Ş. yetkili Şube'lerinden geri alabilecek.

İŞTE İL İL TOKİ KURA ÇEKİLİŞ TARİHLERİ...

Bursa

Nilüfer: 9 Ağustos

Kocaeli

Gebze: 8 Ağustos

Erzurum

Aziziye: 30 Temmuz

İzmir

Aliağa: 18 Temmuz

Manisa

Yunus Emre: 19 Temmuz

Bartın

Merkez: 5 Ağustos