17 Temmuz evde bakım maaşı yatan iller hangileri? Hangi illerde evde bakım maaşı yatırıldı?

Hasta ve bakıma muhtaç insanlara bakan kişilere evde bakım maaşı devlet tarafından veriliyor. Maaşlar her ay belirli tarihlerde ödeniyor. İl il çeşitli tarihlerde hesaplara yatırılan evde bakım maaşının şimdiye kadar hangi illerde yatırıldığı merak konusu oldu. Peki, 17 Temmuz evde bakım maaşı yatan iller hangileri? Hangi illerde evde bakım maaşı yatırıldı?

Giriş Tarihi 17 Temmuz 2019, 18:36 Güncelleme 17 Temmuz 2019, 18:36
17 Temmuz evde bakım maaşı yatan iller hangileri? Hangi illerde evde bakım maaşı yatırıldı?

İÇİNDEKİLER

17 Temmuz evde bakım maaşı yatan iller hangileri? Temmuz ayının ortalarına geldiğimiz şu günlerde evde bakım maaşı yatırılan iller hakkında vatandaşların araştırmaları sürüyor. Bakım maaşı alanlar "17 Temmuz evde bakım maaşı yatan iller hangileri?" sorusuyla ilgili arama motorlarında araştırmalarını sürdürüyor. İşte maaşların yatırıldığı iller...

17 TEMMUZ EVDE BAKIM MAAŞI YATAN İLLER HANGİLERİ?

Şu ana kadar Aksaray, Kırklareli, Amasya, Edirne, Tokat, Samsun, Afyonkarahisar, Antalya, Hatay, Bolu, Sakarya, Adıyaman, Kırşehir, Ordu, Diyarbakır, Bursa, Malatya, Çanakkale, Zonguldak, İstanbul, Tekirdağ, Denizli, Mersin, Balıkesir, Konya, Manisa, Bilecik, Uşak, Aydın, Erzurum, Ankara, Osmaniye, Kırıkkale, Hakkari, Van, Trabzon ve Karabük'te yatırıldığında dair haberler geliyor.

EVDE BAKIM MAAŞI SORGULAMA İŞLEMİ NASIL YAPILIR?

Evde Bakım aylığı ödemelerinin hesabınıza yatıp yatmadığını e-Devlet üzerinden sorgulayabilirsiniz. TC kimlik numaranız ile e-Devlet şifrenizi kullanarak giriş yaptıktan sonra arama çubuğuna "Engelli Evde Bakım Ödeme Bilgileri Sorgulama" yazın ve tıklayın. Açılan sayfada maaş ödemesi ile ilgili detayalar ulaşabilirsiniz. Engelli Evde Bakım Ödeme Bilgileri Sorgulama özelliği Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı sekmesinin altında bulunur.

EVDE BAKIM PARASI SORGULAMA İŞLEMİ İÇİN TIKLAYINIZ

SMS İLE SORGULAMA NASIL YAPILIR?

Maaşlarınızı Ziraat Katılım Bankası aracılığı ile alanlar, cep telefonlarının mesaj bölümüne BAKIYE yazıp, 4747'e sms atarak sorgulayabilirsiniz. Mesaj göndermeniz dahilinde 1 sms ücreti operatörünüz tarafından tahsil edilir. Ziraat Bankası sms kodu ile her ay bakiyenizi takip edebilirsiniz.