TOKİ İzmir Selçuk kura sonuçları açıklandı mı? Kura çekiliş sonuçları nereden ve nasıl öğrenilir?

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından yatay mimari anlayışıyla inşa edilecek sosyal konutların kura çekilişleri devam ediyor. Başvuruda bulunan vatandaşlar şimdi merakla TOKİ İzmir Selçuk kura sonuçları açıklandı mı sorusuna yanıt arıyor. Peki, TOKİ kura sonuçları nasıl ve nereden öğrenilir? İşte merakla araştırılan sorunun yanıtı...

Giriş Tarihi 12 Temmuz 2019, 18:11 Güncelleme 12 Temmuz 2019, 18:59
TOKİ İzmir Selçuk kura sonuçları açıklandı mı? Kura çekiliş sonuçları nereden ve nasıl öğrenilir?

İÇİNDEKİLER

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı koordinasyonda Toplu Konut İdaresi (TOKİ) ilçesi kura çekilişleri için heyecan devam ediyor. Projede 2+1'lerin fiyatı 185 bin TL, 3+1'lerin fiyatı 275 bin TL olarak belirlendi. TOKİ konutlarına başvuruda bulunan vatandaşlar şimdi merakla TOKİ İzmir Selçuk kura sonuçlarını heyecanla bekliyor. Peki, TOKİ İzmir Selçuk kura sonuçları açıklandı mı? TOKİ İzmir Selçuk kura sonuçları nasıl öğrenilir?

TOKİ İZMİR SELÇUK KURA ÇEKİLİŞLERİ NE ZAMAN?

İzmir Selçuk Zafer Mahallesi Projesindeki konutlar için hak sahipliği belirleme kurası 12.07.2019 Cuma günü saat 10:00'da Selçuk Belediyesi Şehit Ömer Halis Demir Tören Alanı'nda gerçekleştirilecektir. Sonuçlar TOKİ'nin resmi sitesinden ilan edilecek.

KURA SONUÇLARI SORGULAMA SAYFASI İÇİN TIKLAYIN

ÖDEMELER NASIL OLACAK?

I. Grup 2+1 nitelikli 500 adet, brüt 85 m2
II.Grup 3+1 nitelikli 500 adet, brüt 128 m2

2+1 Konutlar için; Hak sahiplerinin konutlarına ait kalan borç bakiyesi ve aylık taksitler her yılın Ocak ve Temmuz aylarında olmak üzere yılda iki kez, bir önceki 6 aylık dönemdeki memur maaş artış oranı, Yİ-ÜFE ve TÜFE oranlarından en düşük olana göre artırılacaktır.

3+1 Konutlar için; Hak sahiplerinin konutlarına ait kalan borç bakiyesi ve aylık taksitler her yılın Ocak ve Temmuz aylarında olmak üzere yılda iki kez, bir önceki 6 aylık dönemdeki Memur Maaş Artış Oranı'na göre artırılacaktır.

İlk dönemsel artış teslim tarihine göre İdarece belirlenecektir.

Taksit ödemeleri, 2+1 konutlar için konut teslim tarihini takip eden ay itibariyle başlatılacaktır.

Taksit ödemeleri, 3+1 konutlar için sözleşme tarihini takip eden ay itibariyle başlatılacaktır.

TOKİ BAŞVURU PARA İADESİ NE ZAMAN YAPILACAK?

Kurada, asil ve yedek olarak hak sahibi olamayanlar başvuru bedellerini, kura çekiliş tarihinden itibaren 2 (iki) iş günü sonrasında T. Halk Bankası A.Ş. yetkili Şube'lerinden geri alabilecek.

İŞTE İL İL TOKİ KURA ÇEKİLİŞ TARİHLERİ...

Bursa

Nilüfer: 9 Ağustos

Kocaeli

Gebze: 8 Ağustos

Erzurum

Aziziye: 30 Temmuz

İzmir

Aliağa: 18 Temmuz

Manisa

Yunus Emre: 19 Temmuz

Bartın

Merkez: 5 Ağustos