TOKİ İzmir Selçuk kura sonuçları açıklandı mı? TOKİ İzmir Selçuk kura sonuçları nasıl öğrenilir?

50 bin konut projesinde İzmir Selçuk ilçesi ve Ödemiş ilçesi kura çekilişleri için heyecan devam ediyor. Konutlara başvuruda bulunan vatandaşlar şimdi merakla TOKİ İzmir Selçuk kura sonuçlarını beklemeye başladı. Peki, TOKİ İzmir Selçuk kura sonuçları açıklandı mı? TOKİ İzmir Selçuk kura sonuçları nasıl öğrenilir?

Giriş Tarihi 11 Temmuz 2019, 18:24 Güncelleme 11 Temmuz 2019, 18:24
TOKİ İzmir Selçuk kura sonuçları açıklandı mı? TOKİ İzmir Selçuk kura sonuçları nasıl öğrenilir?

İÇİNDEKİLER

TOKİ tarafından yatay mimari anlayışıyla 2+1 ve 3+1 olarak inşa edilecek sosyal konutların kura çekilişleri için heyecan sürüyor. 12 Temmuz tarihinde TOKİ İzmir Selçuk ve Ödemiş ilçelerinde yer alan konutların kura çekilişi yapılacak. Peki, TOKİ İzmir Selçuk kura sonuçları nasıl öğrenilir? İşte cevabı...

TOKİ İZMİR SELÇUK KURA ÇEKİLİŞLERİ NE ZAMAN?

İzmir Selçuk Zafer Mahallesi Projesindeki konutlar için hak sahipliği belirleme kurası 12.07.2019 Cuma günü saat 10:00'da Selçuk Belediyesi Şehit Ömer Halis Demir Tören Alanı'nda gerçekleştirilecektir.

TOKİ KURA SONUÇLARI NASIL ÖĞRENİLİR?

Başvuru sahipleri, TOKİ'nin https://www.toki.gov.tr/satis/tr/kura/ adresi üzerinden kura sonuçlarını sorgulayabilecekler.

KURA SONUÇLARI SORGULAMA SAYFASI İÇİN TIKLAYIN

TOKİ BAŞVURU PARA İADESİ NE ZAMAN YAPILACAK?

Kurada, asil ve yedek olarak hak sahibi olamayanlar başvuru bedellerini, kura çekiliş tarihinden itibaren 2 (iki) iş günü sonrasında T. Halk Bankası A.Ş. yetkili Şube'lerinden geri alabilecek.

İŞTE İL İL TOKİ KURA ÇEKİLİŞ TARİHLERİ...

Bursa

Nilüfer: 9 Ağustos

Kocaeli

Gebze: 8 Ağustos

Erzurum

Aziziye: 30 Temmuz

İzmir

Aliağa: 18 Temmuz

Manisa

Yunus Emre: 19 Temmuz

Bartın

Merkez: 5 Ağustos