En uygun Ramazan Bayramı kredisi veren bankalar

Güncel Bayram kredisi faiz oranları. Özel ve kamu bankaları Ramazan Bayramına özel kredileri ihtiyaç sahiplerine sunuyor. Bu krediler sayesinde Ramazan Bayramı'ndaki ihtiyaçlarınızı karşılayabilirsiniz.

Giriş Tarihi 23 Mayıs 2019, 09:25 Güncelleme 29 Mayıs 2019, 14:38
En uygun Ramazan Bayramı kredisi veren bankalar

İÇİNDEKİLER

Ülkemizdeki pek çok banka Ramazan Bayramı kredilerini müşterilerine sunmaktadır. Bu krediler ihtiyaç kredisi kapsamında değerlendirilmektedir. İhtiyaç kredileri Ramazan Bayramı'na özel bazı kampanyalar eklenerek sunulmaktadır. Ramazan Bayramı yaklaşırken, bankaların sunduğu avantajlı krediler paraya sıkışanların imdadına yetişiyor.

31 MAYIS'A KADAR

Garanti Bankası, bayrama özel uygun faizli 60 aya varan vadelerle kredi fırsatı sunuyor. Bayram kampanyası 31 Mayıs'a kadar devam edecek. Bankanın şubesi, internet sitesi ve Garanti Cep üzerinden veya 444 0 355'i arayarak başvuru yapabilir.

İKİ BAYRAM ARASI

Akbank, 'İki Bayram Arası Ödemesi Olmayan İhtiyaç Kredisi' hazırladı. Müşteriler, kredilerinin ilk taksitini 3 aya kadar erteleyebilecekleri gibi 5 yıla (60 ay) varan vade seçeneklerinden de yararlanabilecek. Başvurular şube, cep telefonunda 'Akbank Direkt' ve 4442525 üzerinden yapılabilir.

60 AYA KADAR VADE

Yapı Kredi, kampanyası ile bayram dönemindeki artan ihtiyaçlarında müşterisine destek oluyor. 60 aya kadar vade seçenekleri ile sunulan uygun faiz oranlarına sahip kredi kampanyası 6 Haziran'a kadar sürecek. Krediye bankanın şube ve dijital kanallarından başvurulabiliyor.