Erken emeklilik yasasında son durum ne? Yasa Meclis'e gelecek mi?

Emeklilik için gün sayan vatandaşlar erken emeklilik yasasındaki son durumu büyük bir merakla araştırıyor. Erken emeklilik yasasının Meclis gündemine gelip gelmeyeceği ise merak konusu oldu. İşte erken emeklilik yasasında son durum...

Giriş Tarihi 17 Mayıs 2019, 21:13 Güncelleme 17 Mayıs 2019, 21:13
Erken emeklilik yasasında son durum ne? Yasa Meclis’e gelecek mi?

İÇİNDEKİLER

Son günlerde Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde çalışmalar yoğun bir şekilde devam ediyor. Emekli olmak için gün sayan vatandaşlar yasanın Meclis gündemine gelip gelmeyeceğini merakla araştırıyor. Peki, erken emeklilik yasasında son durum ne? İşte son detaylar...

ERKEN EMEKLİLİK YASASINDA SON DURUM NE?

Meclis çalışmalarına şu sıralar yoğun bir şekilde devam ediyor. Uzun süredir gündemi meşgul eden EYT, vatandaşların yoğunlukla araştırdığı konuların başında geliyor. Vatandaşlar erken emeklilik yasasındaki son gelişmeler hakkında bilgi edinmek istiyor.

CUMHUR İTTİFAKI ADAYI BİNALİ YILDIRIM'DAN EYT AÇIKLAMASI

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım cuma namazını Eyüpsultan Camii'nde kıldı. Cami çıkışında vatandaşlarla tek tek tokalaşan Yıldırım, yoğun ilgiyle karşılaştı.

Gazetecilere açıklamalarda bulunan Yıldırım, "Seçim koordinasyon merkezimiz bugün Eyüpsultan'da program hazırlamışlar. Bu çerçevede buradayız. Buradan programa gideceğiz" şeklinde konuştu.

Emeklilikte yaşa takılanlar için daha önce 'biraz sabır' dediği hatırlatılan Yıldırım, "Bakanlığımız çalışmalarını yapıyor" şeklinde konuştu.

MHP LİDERİ BAHÇELİ'DEN EYT AÇIKLAMASI

MHP lideri Devlet Bahçeli EYT hakkında, "Bizim seçim beyannamemizde bu konu var. Ayrıca milletvekili arkadaşlarımız bu konu üzerinde de çalıştılar. Hatta meclise bir teklif de sundular. Ancak 49 milletvekiliyle bunu çıkartmamız mümkün değil. Birde bunun şu anki maliyeti Türkiye'nin karşı karşıya kaldığı iç ve dış sorunlar içerisinde ille de bunu çıkartacağız diyerek kimseyi kandırmaya da gerek yok. Şu an için bunun çıkması mümkün değil." şeklinde konuştu.