Kredi kartı borcu olanlar için iki banka devrede! Şimdi borçlu kredi kartlarından kurtulma zamanı

Kredi kartı borcu olanlar için iki banka devreye girdi. Şimdi borçlardan ve sorunlu karttan kurtulma zamanı. Eski kartı kapatın yenisini alıp bilinçli şekilde kullanın.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 20 Ocak 2019 Güncelleme 20 Ocak 2019, 07:59
Kredi kartı borcu olanlar için iki banka devrede! Şimdi borçlu kredi kartlarından kurtulma zamanı

İÇİNDEKİLER



Günlerdir
kredi kartı sorunlarını ve yeni yapılandırma avantajını bu köşeden anlatmaya çalışıyorum. Aslında kredi kartı ile yaşadıklarımızı bir bu kadar daha yazsak bitiremeyiz. Çünkü uzun yıllardır bilinçsizce verilen ve kullanılan kredi kartları ailelerin dağılmasına bile yol açabiliyor. Bu kartları bir ödeme aracı olarak görmediğimiz için de geleceğimizi ipotek altına alıyoruz.




Yani bugün yaptığınız harcama, cebinizde olmayan bir parayla yapılıyor. Bu para sizin bir sonraki aydaki maaşınızdan kesilecek. Hele bir de kredilendiriyor ve asgari tutarını ödüyorsanız o zaman önümüzdeki bir iki yıl maaşınızdan bankaya para aktaracaksınız demektir.



Aslında kredi kartında basit bir formül var. Bunu uyguladığınız zaman rahat ediyorsunuz. Bu da GELİRİN KADAR HARCA, HARCADIĞININ TAMAMINI ÖDE.



Eğer bunu yaparsanız hem geleceğinizi ipotek altına almamış olursunuz, hem lüzumsuz masraftan kurtulursunuz hem de faiz ödemez borç sarmalına girmezsiniz. Üstelik bir aylık faizsiz bir kredi kullanır kartın avantajlarından yararlanırsınız.



Kredi kartı konusunda temiz bir sayfa açmak için hem Ziraat Bankası hem de VakıfBank'ın sunduğu imkanlardan yararlanmak gerekiyor. Üstelik burada önerilen yüzde 1.10 ve yüzde 1.20'lik faizler büyük imkan. Bu fırsatı kaçırmayın...



Borcu olanlar sadece gelir belgesiyle Ziraat ve VakıfBank şubelerine başvurduğunda sorunları çözülüyor.

KREDİ KARTI BORCUNDAN KURTULMA REHBERİ - FARUK ERDEM