'Enflasyonla Topyekûn Mücadele' programına dev destek | 1200 firmadan indirim

Enflasyonla mücadele programı kapsamında indirime giden firma sayısı çığ gibi büyüyor

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 17 Ekim 2018 Güncelleme 17 Ekim 2018, 03:26
’Enflasyonla Topyekûn Mücadele’ programına dev destek | 1200 firmadan indirim

İÇİNDEKİLER



Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'ın
açıkladığı 'Enflasyonla Topyekün Mücadele' programına katılan firma sayısı bir haftada bin 200'ü buldu. Enflasyonla mücadelenin takibi amacıyla açılan 'enflasyonlamucadele. org.tr' internet sitesi üzerinden kampanyaya katıldığını ilan eden firma sayısı her gün katlanarak artıyor. Aralarında perakende otomotiv, gıda, mobilya, tekstil, sağlık, elektronik sektörlerinin dev markalarının da bulunduğu çok sayıda firma, dernek, oda ve kurum açıklamalarıyla programa desteklerini ilan etti. Mücadeleye destek veren firmalar, mağazalarında "Enflasyonla Topyekun Mücadele" logosunu kullanmaya başladı. Logoda, firmaların karar aldığı indirim oranları yer alıyor.

İŞTE İSİM İSİM İNDİRİM YAPAN MARKALAR



TORKU UCUZLATTI
Enflasyonla Topyekun Mücadele Kampanyası'na Torku da katıldı. Torku yetkilileri, sosyal medyada fiyatı 14.95 lira olarak gösterilen yarım kiloluk helvanın tavsiye edilen tüketici satış fiyatının 9.95 lira olduğunu söyledi. 14.95 liralık bir ürünleri olmadığını belirten yetkililer, zam değil indirim yaptıklarını bundan sonra da indirim yapmaya devam edeceklerini söyledi.

İŞTE İSİM İSİM İNDİRİM YAPAN MARKALAR


MİGROS DA KATILDI
Enflasyonla Topyekun Mücadele Programı'na katılan marketler arasında Migros da yer aldı. Migros, bu çerçevede pek çok üründe indirimli fiyatları tüketicilerle buluşturdu. Mağazalarında 'Enflasyonla Topyekun Mücadele' logosunu kullanan Migros, bu kapsamdaki ürünleri en az yüzde 10 indirimle sunuyor.

İŞTE İSİM İSİM İNDİRİM YAPAN MARKALAR


TOBB'DAN DESTEK
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından oda ve borsalara yazı gönderilerek, üyelerin indirim kampanyasına katkıda bulunmasının önemi vurgulandı. Bu kapsamda, TÜFE'de yer alan ürün ve hizmetlere yönelik asgari 3 ay süreyle en az yüzde 10 indirim yapılmasının teşvik edilmesi istendi.

İŞTE İSİM İSİM İNDİRİM YAPAN MARKALAR