Zam şampuanı

Fırsatçılar ytüzünden vatandaşın başında saç kalmadı! Kurdaki hareketliliği kullanan kurnazlar, temizlik ürünlerine de dadandı. Head&Shoulders marka şampuan internette 149 TL’den satışa çıkartıldı...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 10 Ekim 2018 Güncelleme 10 Ekim 2018, 03:29
Zam şampuanı

İÇİNDEKİLER

Dövizdeki dalgalanma, fırsatçıları, stokçuları dalgalandırdı. Vatandaşın kepek sorununa şimdi de zamlar katıldı. Son olarak şampuanlardaki fiyat artışı, tüketicileri çileden çıkardı. Head & Shoulders Clinical Strength Şampuan 400 ml, Hepsiburada.com adlı internet sitesinde 149 TL'den satışa sunuldu.

KEPEK DEĞİL PARA SORUNU
"Kepeklere karşı koruma sağladığı kliniksel olarak kanıtlanmıştır", "İlk yıkamadan itibaren kepekler ile savaşmaya başlar" şeklinde tanıtılan ürünün fiyatını gören vatandaşlar, şoka uğradı. Vatandaşlar, "Zamcılar millette yolunacak saç bırakmadı" diyerek firmaya sert çıktı.

BAŞIMIZA 'TAÇ' YAĞACAK
ZAM da zenginlik de sınır tanımadı. Brandroom. com.tr'deki toka fiyatlarını görenler neye uğradığını şaşırdı. Alexandre De Paris marka taç 615 TL'den satışa çıkarıldı. Ürünün deri olduğu anlatıldı. Aynı sitedeki bir tokanın fiyatı da hayretler içinde bıraktı. Yine Alexandre De Paris marka olan toka 523 TL'den sitedeki yerini aldı! Ancak bu indirimli fiyatıydı. Çünkü ürünün indirimsiz fiyatı bin 45 liraydı.


KOLAY GELSİN
OSMANİYE'DE bir vatandaş dinlenme tesislerinde mola verdi. 1 litre Coca Cola, 1 paket Falım sakızı ve 1 adet Burn enerji içeceği alınca şoka girdi. Çünkü sadece 3 ürün için 11.50 TL ödemişti. Aldığı ürünleri sosyal medyadan faturasıyla servis eden tüketici, zamlara tepki gösterdi.



DOMATES OYUNU
Domatesin fiyatı el yaktı. Fiyatlar herkesi şoka uğrattı. Ancak domatesin fiyatları kadar etiket üzerindeki oyunlar da tüketicinin dikkatinden kaçmadı. Örneğin bu etikette domatesin alış fiyatı olarak 13.95 TL yazmaktaydı. Ürünün satış fiyatı da 13.95 liraydı. Yani uyanık marketçi hal içi satışla ürünü alıp zararına satıyormuş oyunu yaptı.