Son dakika haberi: Güncel Dolar kuru ne kadar? 17 Ağustos Cuma Dolar ve Euro alış satış fiyatlarında son durum

Türkiye’ye başlatılan ekonomik savaş döviz kurunda dalgalanmalara sebep oldu. Dolar ve Euro’daki hareketlilik son zamanlarda vatandaşların gündemine oturdu. Bakan Albayrak'ın önceki gün yaptığı yatırım zirvesinin ardından güncel Dolar ve Euro kuru aşağı doğru bir grafik çizdi. Peki 17 Ağustos Cuma günü itibariyle Dolar ve Euro alış satış fiyatlarında son durum nasıl. Detaylar haberimizde...

Giriş Tarihi 17 Ağustos 2018, 00:00 Güncelleme 17 Ağustos 2018, 14:53
Son dakika haberi: Güncel Dolar kuru ne kadar? 17 Ağustos Cuma Dolar ve Euro alış satış fiyatlarında son durum

İÇİNDEKİLER

ABD'nin Türkiye'ye uyguladığı yaptırımlara yenilerini ekleyeceği sinyalini vermesinin ardından Ticaret Bakanlığı sert tepki verdi. Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, yaptırımlarla ilgili "aynı şekilde karşılık vereceğiz" açıklamasının ardından Dolar ve Euro'da son durum ne?

Türkiye ABD'nin başlattığı ekonomik savaşa karşılık vermeye başladığından beri Dolar ve Euro'daki düşüş de devam ediyor. Önceki gün Bakan Albayrak'ın yatırım zirvesi ve çeşitli önlemlerle gerilemeye başlayan dolar kuru bugün de merak konusu. Peki dolar bugün ne kadar? Dolar ve Euro'da son durum nasıl? 17 Ağustos güncel dolar kuru Takvim.com.tr'de…

DOLAR NE KADAR?
Dolar geçtiğimiz güne 5.86 seviyelerinde başlamış gün içerisinde dalga bir grafik çizmişti. Bakan Albayrak'ın açıklamalarının ardından 5.73 TL seviyelerine gerileyen dolar kuru 17 Ağustos bugün ne kadar? Dolar bugün sabah saatleri itibariyle 5,84 seviyelerinde.

EURO NE KADAR?
Dolar kurundaki genel düşüş Euro kurunda da görülmekte. Önceki gün 6.54 TL seviyelerinde seyreden dolar 17 Ağustos Cuma gününe 6,64 TL ile başladı.