İşte emekli ikramiyelerinin ödeneceği tarih! Emekli ikramiyeleri ne zaman ödenecek?

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu, katıldığı A Haber canlı yayınında müjdeleri arka arkaya sıraladı. Milyonlarca emeklinin merakla beklediği ikramiyeye ilişkin tarihi açıklayan Serıeroğlu, emekli maaşlarının da bayramdan önce yatacağının müjdesini verdi. Peki ama emekli ikramiyeleri ne zaman ödenecek? Kimler emekli ikramiyesi alabilecek? Emekli ikramiyesi ne kadar olacak? Emekli maaşları ne zaman ödenecek? İşte tüm cevaplar...

Giriş Tarihi 29 Mayıs 2018, 00:00 Güncelleme 29 Mayıs 2018, 11:07
İşte emekli ikramiyelerinin ödeneceği tarih! Emekli ikramiyeleri ne zaman ödenecek?

İÇİNDEKİLER

Milyonlarca emekli bu haberi bekliyordu. Hükümetin açıkladığı emekliye ikramiye müjdesinin ardından herkes emekli ikramiyelerinin ne zaman ödeneceğini merak ediyordu. Ve o tarih belli oldu. Milyonlarca emekli ikramiyesini ne zaman alacak? Emekli maaşları bayram öncesinde yatacak mı? Emekli sandığı ve Bağ-Kur emeklileri ikramiye alacak mı? İşte detaylar...

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu'nun konuşmalarından satır başları;

SSK Bağkur ve emekli sandığından emekli olan vatandaşlarımız, SGK'dan emekli aylığı almanın yanı sıra farklı ödemeleri alan hak sahiplerimiz de var. Onları da ilgilendiren çok önemli bir müjdeydi. 1000 TL'lik ikramiye ödememiz olacak.



Haziran'ın ilk haftasında ödemeye yapacağımızı ifade etmiştik. 15 - 17 Haziran tarihleri arasında Ramazan bayramımız.

BİR ÖNCEKİ HAFTA YAPMAYA KARAR VERDİK
Bayram öncesinde vatandaşlarımızı daha da rahatlatmak adına, hem emekli maaşlarımızın ödemelerini hem ikramiyelerimiz de bir önceki hafta yapmaya karar verdik.

EMEKLİ İKRAMİYELERİ NE ZAMAN ÖDENECEK?

Bağkur ve emekli sandığı, 7 Haziran 2018'de ödeyeceğiz. SSK emeklilerimizin ikramiyelerini de 8 Haziran 2018 tarihinde ödeyeceğiz.

Emekli sandığı ayın 1 - 5 arasında, SSK Bağ-kur emekli maaşlarımızı da 11-12-13 Haziran tarihlerinde ödemelerini gerçekleştirmiş olacağız.