İnternetten bir 'nef'este evleri sattı

Çekmeköy’deki ilk projesini 2 günde satan Nef, aynı bölgedeki ikinci projesi olan Nef Ormantepe’yi planlanandan 1 yıl önce satışa sundu. Projenin Efsane Cuma kapsamında satışa sunulan 3 dairesi ise 1 saatte alıcı buldu

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 29 Kasım 2017 Güncelleme 29 Kasım 2017, 00:16
İnternetten bir ’nef’este evleri sattı

İÇİNDEKİLER

NEF, İstanbul Çekmeköy'deki Fiba Grubu arsalarında geliştirdiği 3 projeden biri olan Nef Ormantepe'yi satışa çıkardı. Şirket, bölgedeki ilk projesi olan Nef Çamlıtepe'deki 497 dairenin 2 gün içinde satılması üzerine Nef Ormantepe'nin planlanandan 1 yıl önce satışa sunulduğunu açıkladı. Nef Ormantepe'nin ilk 3 dairesi ise Efsane Cuma kapsamında 24 Kasım'da internet üzerinden satışa sunuldu. Türkiye'de ilk kez bir e-ticaret platformundan ev satışının yapıldığı günde, Türk e-ticaret tarihinin en yüksek cirolu işlemi de gerçekleşmiş oldu. Satışa çıkan ilk 3 dairenin 1 saat içerisinde alıcı bulması ve gelen yoğun talep üzerine açılan yeni dairelerin de tamamı aynı gün içinde satıldı.

İKİ MARKANIN SİNERJİSİ
Nef İcra Kurulu Başkanı Erden Timur, Nef Çamlıtepe'de lansman bile gerçekleştirmeden yeni bir satış rekoruna imza attıklarını belirterek, "Bu bize, halkımızın ekonomiye duyduğu güvenin önemli bir göstergesi oldu. Nef ve Fiba Grubu gibi iki önemli markanın bir araya gelmesi de projeye duyulan güvenin artmasında önemli rol oynadı" dedi. Çekmeköy'deki 3 projenin satışını, en başta 4 yılda tamamlamayı planladıklarını anlatan Timur, "Sanırım çok daha hızlı hareket edeceğiz. İstanbul'un tek eğitim vadisinin yanında hayat bulan bu projede aileler, öğrenciler ve profesyoneller hayal ettikleri yaşam alanına kavuşacak" açıklamasında bulundu. Fiba Holding Yönetim Kurulu Üyesi Murat Özyeğin ise Özyeğin Üniversitesi'ne komşu olacak bu projenin kendileri için büyük önem taşıdığını belirterek, "İhtiyaçların iyi analiz edildiği doğru projede, doğru fiyatlama ve doğru marka işbirliğiyle bizim de beklemediğimiz ve piyasalara oldukça moral veren güzel bir başarı yakaladık" diye konuştu.

AVANTAJLI FİYATLAR
Nef'in 230 bin metrekare arsa üzerinde planladığı Nef Çamlıtepe, Nef Ormantepe ve Nef Koruköy projeleri toplam 1.2 milyar lira proje değerine sahip. 1+1, 2+1 ve 3+1 daire tiplerinin yer aldığı Nef Ormantepe'de 409 konut yer alıyor. Projede lansmana özel 299 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa sunulan daireler için, kişiye özel ödeme planları, 36 ay vadeli şirket finansmanı veya 120 ay vadeli kredide yüzde 0.99 faiz imkanı sunuluyor. Alemdağ Ormanı'na yakınlığıyla da dikkat çeken proje; 3. köprü, Şile Otoyolu, TEM ve Anadolu Otoyolu bağlantı yollarının kesişim noktasında yer alıyor.

YAVUZ KARAMAN