Generali, Türkiye’yi inovasyon merkezi ilan etti

Generali Sigorta’nın dijitalleşme projeleri ile yeni çözümlerinin sunulacağı inovasyon merkezinin Türkiye’de olacağı açıklandı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 07 Eylül 2017 Güncelleme 07 Eylül 2017, 00:00
Generali, Türkiye’yi inovasyon merkezi ilan etti

İÇİNDEKİLER

Sigorta sektöründe teknolojik alt yapısı ve dijital dönüşüm projeleri ile müşterilerine hizmet etmeye odaklandıklarını söyleyen Generali Sigorta Pazarlama Direktörü Kerem Ölmez, Generali'nin teknolojiye çok yakın bir şirket olduğunu ifade etti. Grubun dijital alandaki yatırımlarından bahseden Ölmez, Nest ile Generali arasında gerçekleştirilen ortaklığın sonucunda müşterilerine akıllı ev teknolojilerini kullanma fırsatı sunduklarını söyledi. Ölmez, sigortalılarının sağlıklarını korumak için geliştirdikleri Vitality programıyla da Avrupa'da ciddi bir fark yarattıklarını ifade etti. Ölmez, Generali'nin Türkiye'deki yatırımlarından da bahsetti.

'SEKTÖRE YÖN VERECEĞİZ'
"Türkiye'de dijital sigortacılığa odaklanan, zaman ve mekandan bağımsız, 'Yalın & Akıllı' sigortacılık çözümleri ile Türkiye'de online sigortacılığı başlatan ilk şirket Generali Sigorta" diyen Ölmez, sözlerine şöyle devam etti: "Grubumuz sosyal medya dönüşümünün olduğu dünyadaki en canlı toplumlardan biri olan Türkiye pazarında büyük fırsatlar bulunduğunu görerek daha fazla yatırım yapma kararı aldı. Türkiye, global projelerin uygulamalarının yapılacağı, fiyatlandırma modülü, Big Data, müşteri etkileşimi ve ürün geliştirme gibi alanlarda inovatif yatırımlar ve dijitalleşme projesi ile yeni çözümlerin sunulacağı önemli bir inovasyon merkezi olarak ilan edildi. Generali Sigorta olarak, Generali Grubu'nun da desteğiyle dünyada farklı sektörlerde pek çok örneği inceleyebiliyor ve bu örneklerden ne öğrenebiliriz diye ciddi gözlem yapıyoruz.