Emekli yarışı

Maaşa göre emeklilere 300, 375, 450 lira promosyon veren bankaalr; eve teslim maaş, ücretsiz havale, EFT, HGS etiketi, özel faiz gibi imkanlar da sunmaya başladı. Sırada da promosyondaki artış var!

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 10 Mart 2017 Güncelleme 10 Mart 2017, 01:59
Emekli yarışı

İÇİNDEKİLER

Emekliler için promosyon dönemi başlarken, bankalar arasındaki rekabet de kızıştı. Emeklilere "3 yıl maaşımı sizden alacağım" sözü karşılığında maaşlarına göre 300, 375, 450 lira promosyon ödeyen bankalar, buna ilave ek avantajlar da sunmaya başladı. İşte bazı bankaların şu an emeklilere sunduğu faydalar:

AKBANK: Maaşını Akbank'tan alanlar; yurt çapında tüm banka ATM'lerinden ayda 2 kez ücretsiz para çekiyor, hesap işletim ücreti ödemiyor, havaleyi, Akbank Direkt ile EFT'yi ücretsiz yapıyor, kiralık kasalardan indirimli yararlanıyor, hem vadeli mevduatta hem kredilerde özel faiz oranlarından faydalanıyor. İhtiyaç kredilerinde; kefil aranmıyor, maaşını 3 ayda bir alanlara buna göre ödeme seçenekleri sunuluyor.

GARANTİ: Paramatik'lerdeki özel menüyle bakiyenin tamamını tek tuşla ve kuruşu kuruşuna çekebilen emekliler; maaşı çekerken nakit çekim limit aşım ücreti ödemiyor; maaş hesabı için hesap işletim ücreti vermiyor, özel faiz oranlarıyla gelir belgesiz destek, oto ve mortgage kredisi kullanıyor.

ING: Emekliler; bütün banka ATM'lerinden maaşı ücretsiz olarak çekebiliyor, hesap işletim ücreti ödemiyor, ihtiyaç kredilerinde özel faiz oranlarından yararlanıyor, telefon bankacılığında direkt özel müşteri temsilcisinden hizmet alıyor, özel asistan hizmetiyle ücretsiz tıbbi bilgi ve danışmanlık ile ambulans imkanından faydalanıyor.

İŞ BANKASI: Maaşların ayda bir ödenmesine bağlı olarak ayda bir taksit ödemeli veya maaşlarının 3 ayda bir ödenmesine bağlı olarak 3 ayda bir taksit ödemeli Emekli Kredisi sunuluyor.

PTT: Havale işlemlerinde yüzde 20, ePttAVM üzerinden seçili ürünlerdeki alışverişlerinde yüzde 10 ve PTT Kargo gönderimlerinde yüzde 20 indirim imkanı var.

VAKIFBANK: Emekliler, maaşlarını tüm VakıfBank ATM'lerinden ücretsiz çekiyor, şubelerden maaş tutarı kadar para çekme işlemlerinde masraf ödemiyor, maaş hesabına bağlı HGS etiketini ücretsiz alıyor, kredi kartlarına aidat ödemiyor, özel kredi faiz oranlarından yararlanıyor.

YAPI KREDİ: Emekli maaşını şubelerinden alanlara; ücretsiz havale, özel faiz oranıyla bireysel ihtiyaç kredisi, Yapı Kredi ATM'lerinden 3 bin lira günlük para çekme limiti, ücretsiz düzenli ödeme imkanları sunuyor.

ŞEKERBANK: Emekliler; tüm Şekerbank şube ve ATM'lerinden masrafsız olarak aylıklarını çekebiliyor, tüm diğer banka ATM'lerinden de ücret ödemeden günlük çekim limitleri dahilinde maaşlarını alabiliyor, şubelerde öncelikli hizmetten yararlanıyor, internet, mobil şube ve çağrı merkezleri aracılığıyla havale ve EFT'yi ücretsiz yapıyor, Emekli Destek Hattı'na tüm bankacılık işlemleri için 7/24 ulaşıyor. Sağlık durumuna göre emeklinin maaşı adrese teslim ediliyor.