HDI'dan Türk basketboluna güğvence

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 22 Ocak 2016 Güncelleme 22 Ocak 2016, 00:00
HDI’dan Türk basketboluna güğvence

İÇİNDEKİLER

HDI Sigorta, Türkiye Basketbol Federasyonu ile yaptığı anlaşmayla Türk basketbolunu risklere karşı güvence altına alıyor. HDI Sigorta, Nildem Global Sigorta ve Reasürans Brokerliği koordinatörlüğünde Türkiye Basketbol Federasyonu ile işbirliği anlaşması imzaladı. Anlaşma kapsamında Abdi İpekçi ve Ankara Spor Salonları'nın aktifleri sigortalanırken, basketbol hakemlerine de ferdi kaza teminatı sunuluyor. Konu hakkında konuşan HDI Sigorta Genel Müdürü Ceyhan Hancıoğlu, "Türk sporuna destek veren ender sigorta şirketlerinden biriyiz. Özellikle basketbol ve voleybolda verdiğimiz sponsorluk destekleri bizi çok mutlu ediyor" dedi.

ÇOCUKLARIN EĞİTİMİNE GARANTİ
0-15 yaş aralığında çocuğu olan bin 500 şehirli annenin görüşünün sorulduğu Annemetre araştırmasında, "Hayattaki önceliğiniz nedir?" sorusuna katılımcıların yüzde 89'u 'çocuk', yüzde 68'i 'eş' ve yüzde 44'ü 'aile' yan›t›n› verdi. NN Hayat ve Emeklilik'in Ipsos işbirliğiyle gerçekleştirdiği araştırmaya göre, katılımcıların yüzde 44'ü, ailesinin ve çocuklarının geleceğinden endişeli. NN Hayat ve Emeklilik Kurumsal İletişim ve Müşteri Deneyimi Müdürü Beste Yıldız, "Aileler vefat riskine karşı çocuklarının geleceklerini 'Eğitim Güvende' sigortasıyla garanti altına almış olacak" dedi.

VAKIF EMEKLİLİK'İN KALİTESİ TESCİLLENDİ
Sigortalıların ve katılımcıların haklarını güvence altına alarak hizmet sunmayı 'kalite politikası' olarak benimseyen Vakıf Emeklilik, bu çalışmalarını iki belgeyle taçlandırdı. Sistem denetimi ve belgelendirme kuruluşu TÜV-SÜD tarafından gerçekleştirilen denetimler sonucunda, 'Müşteri Odaklılık', 'Sürekli İyileştirme', 'Müşteri Memnuniyeti' ve 'Müşteri Şikayet Çözümleri' konusundaki başarılı uygulamaları ile ISO 9001 ve ISO 10002 sertifikalarını almaya hak kazanan Vakıf Emeklilik, sektör içinde bu iki belgeye sahip olan sayılı şirketten biri oldu.

ÜRETİCİ RİSKLERE KARŞI ÖNLEM ALMALI
Tarım Sigortaları Havuzu (TARSİM) Genel Müdür Yardımcısı Zeki Karakurt, son yıllarda frekansı ve şiddeti artan doğal afetler ve çeşitli riskler nedeniyle tarımsal faaliyetlerin olumsuz yönde etkilendiğini belirtti. Geçtiğimiz yıllarda çeşitli tarihlerde etkili olan doğal afetlerden ötürü pek çok ürünün zarar gördüğünü ve bu durumun sigortası olmayan üreticilerin boynunu büktüğünü ifade eden Karakurt, üreticilerin tarım sigortasını ihmal etmemesini istedi.

KASKO YAPTIRANA GÖZ MUAYENESİ
Ray Sigorta'dan kasko alanlar 'Gözde Asistans' ürünüyle yılda bir kez anlaşmalı hastane ve tıp merkezlerinde ücretsiz göz/katarakt muayenesi yaptırabiliyor. Muayene dışındaki tüm tetkik ve tedaviler için de kurumun sunduğu indirimlerden yararlanma imkanına sahip oluyor. Ray Sigorta, bu yeni ürünüyle poliçe sahiplerine anlaşmalı optik mağazalarda da özel indirim imkanları sağlıyor. 'Gözde Asistans' hizmetleri kapsamında sigortalılar göz ve katarakt muayenesinin yanı sıra, kasko poliçesiyle aracını da güvence altına alıyor.

MAPFRE'DEN 'SAĞLIKLI YAŞAM' TİYATROSU
Mapfre Vakfı, İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğiyle başlattığı 'Sağlıklı Yaşam Projesi' kapsamında, 37 okulda gerçekleştirdiği 84 workshopla 7 bin 252 öğrenciye ulaştı. Bu projeyle ilkokul düzeyinde çocuklarda obezite hakkında bilinç oluşturulmaya çalışılıyor. Mapfre Genel Sigorta, proje kapsamında sağlıklı yaşamın ipuçlarını aktardığı tiyatro oyununu Şair Mehmet Emin Yurdakul İlkokulu'nda gerçekleştirdi. İstanbul İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Muammer Yıldız'ın da katıldığı etkinlikte, Mapfre Vakfı Türkiye Sorumlusu Necla Aksoy topluma yararlı çalışmaları hayata geçirmekten büyük bir mutluluk duyduklarını belirtti.