NusrET turu

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 16 Aralık 2014 Güncelleme 16 Aralık 2014, 00:00
NusrET turu

İÇİNDEKİLER

Türkiye zengin mutfağıyla dikkat çekerken, şeflerimizin başarısı da tüm dünyada konuşuluyor. Pek çok şefimiz, dünya çapında tanınıyor. 'Et sihirbazı' olarak tanınan Nusret Gökçe, Japonlar'a ders vermeye başladı. Yemek yapmaya meraklı Japonlar, et pişirme tekniklerini öğrenmek için Nusr-Et Steakhouse'un kurucusu Nusret Gökçe'nin kapısını çalıyor. Türkiye'ye gelen Japonlar, toplu halde Nusret Gökçe'den randevu alıp, et pişirmenin inceliklerini öğreniyor. Et dersleri vermeye başlayan Nusret Gökçe, "Eskiden bizler bir şeyler öğrenebilmek için yurt dışına bakmaya, görmeye giderdik. Artık Japonya'dan geliyorlar, et sanatını öğrenmek için" şeklinde konuştu.