Istanbul'a villa vadisi

5 yıl içinde 3 bin 500 villa ve bin 500 konut yapılacak olan Yakuplu, villa vadisine dönüşüyor. Durak Plus Gayrimenkul Başkanı Fırat Muşlu, arsa fiyatlarının ikiye katlandığı bölgenin geleceğinin parlak olduğunu söyledi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 03 Kasım 2014 Güncelleme 03 Kasım 2014, 00:00
Istanbul’a villa vadisi

İÇİNDEKİLER

İstanbul Beylikdüzü sınırlarında bulunan Yakuplu bölgesi, villa vadisine dönüşüyor. Bölgede önümüzdeki 5 yıl içinde 3 bin 500 villa ve bin 500 konutun yapılması planlanıyor. Yakuplu'ya ilk yapılan villa projelerinden West Wall Marina Villaları'nın yatırımcısı Durak Plus Gayrimenkul Başkanı Fırat Muşlu, denize sıfır konumuyla avantajlı bir lokasyonda bulunan Yakuplu'nun Türkiye'nin en ekonomik marinalarından birine sahip olduğunu ve yakın gelecekte Yalova'dan deniz otobüsü seferlerinin başlamasının da planlandığını söyledi.

METREKARESİ BİN DOLAR
Gayrimenkul yatırımcısının bölgeyi birkaç yıl önce keşfettiğini anlatan Muşlu, "Daha 2 yıl önce, biz projeye başladığımız sıralarda, arsaların metrekare fiyatları 400-500 dolar seviyesindeydi. Şimdi ise fiyatlar bin dolar düzeyine geldi. Bölgenin yatırım açısından önü açık. Çünkü yapılacak toplu konutlar, villalar ile yaşam alanları genişleyecek, ticari alanlara gereksinim olacak" dedi.

Evinize ister denizden ister karadan ulaşın
Yakuplu'da 800 metrekareyi bulan büyüklükleri ile ferah bir hayat isteyenlere West Wall Marina Villaları'nı sunduklarını anlatan Fırat Muşlu, 62 dönümlük alan üzerinde 64 villadan oluşan projenin önünde Marina'nın bulunmasının tekne sahipleri için avantaj oluşturduğunu söyledi. Muşlu, "Dileyen denizden teknesi ile evine ulaşsın, dileyen karayoluyla, dileyen de metroyla. Ulaşım konusunda seçenekleri genişleyen projemizde biz kentin içinde ama kentin dışındaymış gibi doğa ve deniz manzarası olan bir yaşam sunuyoruz" dedi.

7 SEÇENEK VAR
50 milyon dolarlık yatırımla hayata geçen West Wall Marina Villaları, ortalama 2 bin 300 dolar metrekare fiyatları ile satılıyor. Yaşamın başladığı villalar, alıcılarına hemen teslim ediliyor. Proje, büyüklükleri 353 ile 815 metrekare arasında olan 7 tip villadan oluşuyor.

ÖZLEM KAMER TERCANLI