İngilizin derdi Türkiye

Türkiye'yi baltalamaya çalışan İngilizler, yine iş başında. Ülkemize gelmek isteyenleri vazgeçirmek için harekete geçtiler

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 28 Temmuz 2014 Güncelleme 28 Temmuz 2014, 01:35
İngilizin derdi Türkiye

İÇİNDEKİLER

Türkiye'nin yürüttüğü birçok başarılı adımı karalamaya çalışan İngiliz gazeteleri, baltalama kampanyalarını hastalık derecesine taşıdı. Türkiye'ye yönelik agresif tutumlarından vazgeçmeyen İngiliz gazeteleri, şimdi de, ülkemize tatile gelecek vatandaşlarının yönünü değiştirmek için harekete geçti.

GİDİLSİN İSTEMİYORLAR
Independent gazetesinin haberinde, Türkiye'de tatil yapmak isteyen İngiliz vatandaşlarının sınır kapılarında ödemeleri gereken vizenin pahalandığı, bürokratik işlemlerin arttığı yazıldı. Gazete, İngiliz turistlerin yurt dışına çıkmadan önce akıllarında tutmaları gerekenleri sıraladığı haberinde, şunları yazdı: "Britanyalılar, Türkiye'nin havaalanlarında sadece pasaportlarını ve giriş vizelerini alabilmek için 10 sterlin veriyorlardı. Ancak bu yıl işlemler çok daha karmaşık ve biraz daha pahalı hale geldi. Seyahat etmeden en az 24 saat önce evisa.gov.tr'e başvurmanız gerekir. 20 dolarlık ücret artık 12.5 sterlin oldu."