Kurtköy'ün Avlusu

İstanbul Kurtköy yeni bir projeye daha kavuşuyor. Erguvan İnşaat& Demirbaş Yapı ortaklığı, Avlu Kurtköy projesi için kolları sıvadı. Eylül'e kadar ön talepler alınacak

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 10 Temmuz 2014 Güncelleme 10 Temmuz 2014, 00:00

İÇİNDEKİLER

Erguvan İnşaat & Demirbaş Yapı ortaklığı, İstanbul'un Anadolu Yakası'nda proje geliştirmeye devam ediyor. Birlikte 136 konuttan oluşan WBahçe, 206 konut, 5 ticari birimden oluşan Roof Kurtköy ve 100 konut, 9 ticari birimden oluşan Loft Dragos projelerini hayata geçiren ortaklık, şimdi de yatırım değeri 45 milyon TL olan Avlu Kurtköy projesi için kolları sıvadı.

'YATIRIMCI KAZANACAK'
Erguvan İnşaat & Demirbaş Yapı ortaklığı, Roof Kurtköy'ün paralel sokağında inşa edeceği yeni projesi Avlu Kurtköy için Eylül ayına kadar ön talep toplayacak. Metrekare ortalama birim fiyatı 2 bin 650 TL olan projenin yüzde 50'lik kısmı, arsa alanı şirket bünyesine ait olduğu için, lansman özel fiyatlarıyla satışa sunulacak. Erguvan İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Emre Maraşlı, projenin 7 bin 200 metrekare arsa alanı üzerinde 17 bin metrekare inşaat alanına sahip olduğunu belirterek, 138 konuttan ve 200 metrekare sosyal tesisten oluşan projede, farklı metrekare tiplerinde geniş konutlar olduğunu söyledi. "Avlu Kurtköy'ün yükseleceği arsa bize ait olduğu için yatırımcıya her zamankinden daha fazla kazandıracağız" diyen Demirbaş Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Sefa Demirbaş da, "Kurtköy, gün geçtikçe gelişiyor. Bölgede yapacak daha çok projemiz olacak" şeklinde konuştu.

PROJELER TAM GAZ
Yaşamın Aralık 2013'ten bu yana devam ettiği WBahçe'de satışların tamamlandığını belirten Emre Maraşlı, "Roof Kurtköy'de ise satışların yüzde 65'ini tamamladık. İnşaatımız yüzde 30 seviyelerinde. Aralık 2015'te teslim edeceğiz. Fiyatlar 210 bin TL'den başlıyor" dedi. Maraşlı, Mayıs 2016'da teslim edilecek Loft Drogos'ta fiyatların 300 bin TL'den başladığını vurguladı.

60 AY SIFIR FAİZ FIRSATI
GENYAP tarafından İstanbul Kağıthane'de inşa edilen Kağıthane 7000 projesi, 8 blokta toplam 122 daireden oluşuyor. 380 bin TL'den başlayan fiyatlarla sunulan projede, peşin ödemelerde yüzde 20 indirim uygulanırken, anlaşmalı bankalardan piyasa koşullarının altında kredi kullanmak mümkün. Projede 60 ay sıfır vade farkı olanağının dışında, 120 aya kadar vadelerde de yüzde 0.69 vade farkı oranı sunuluyor. Kağıthane 7000'de, 90 ile 260 metrekare arasında değişkenlik gösteren 2+1, 3+1 normal daire tiplerinin dışında 3+1, 4+1 ve 5+1 olmak üzere dubleks daire tipleri de bulunuyor. Projenin, bin 600 metrekare fitness salonunun yanı sıra, 3 bin 300 metrekare doğa ile iç içe bahçesi bulunuyor. Haziran 2016'da teslim edilecek projede, dairelerde ankastre ocak, fırın, davlumbaz, bulaşık makinesi ve mikrodalga fırın standartlar içerisinde bulunuyor.

TALEP YAĞMURU
Dumankaya İnşaat'ın İstanbul Sancaktepe'de gerçekleştireceği yeni projesine, satışa çıkacak daire sayısının yaklaşık 30 katı ön talep geldi. 7 bin ön talep alan projede satışlar yakında başlıyor

Dumankaya İnşaat'ın İstanbul Sancaktepe'de hayata geçireceği yeni projesi, büyük ilgi gördü. Satışa çıkacak daire sayısının yaklaşık 30 katı ön talep toplandı. Proje için şu ana kadar 7 binin üzerinde ön talep aldıklarını ve bu sayının giderek arttığını belirten Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Başkan Vekili Barış Dumankaya, projeye günde ortalama 25 ön talep geldiğini vurguladı. Büyük çoğunlukla oturumculardan talep aldıklarını söyleyen Dumankaya, sürekli 'satışa çıkın' baskısıyla karşılaştıklarını, bu nedenle satışlara 20-25 Temmuz'da başlayabileceklerini ifade etti. Projeden ilk konut alanların fiyat açısından avantajlı olacağını vurgulayan Dumankaya, şöyle devam etti:

YENİ CAZİBE MERKEZİ
"Sancaktepe, metro ve şehir hastanesiyle İstanbul'un yeni cazibe merkezlerinden biri haline gelecek. 800 adet bağımsız üniteden oluşan proje bölgenin en önemli yaşam alanlarından biri olacak." Projede ilk etapta 250 daire satışa çıkacak. Yaklaşık 66 dönüm arazi üzerinde stüdyo, 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 konut seçeneklerinin bulunduğu proje, 2016'da teslim edilecek.