Evinize sağlık

Dumankaya, yeni projesiyle konut alacak müşterilerine sağlıklı bir yaşamı da hediye ediyor. Hi-Fit, sağlıklı bir hayat planlayanlar için her türlü imkanı sunuyor. Barış Dumankaya, yeni projeyi anlattı...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 24 Mayıs 2014 Güncelleme 24 Mayıs 2014, 00:00
Evinize sağlık

İÇİNDEKİLER

1963 yılında 'şehirlere kimlik katan yaşam alanları kazandırmak' misyonuyla yola çıkan Dumankaya Grubu, temalı projeleriyle sektörde ilklerin öncüsü olmayı sürdürüyor. Dumankaya İnşaat, öncü olma misyonunu İstanbul Bahçeşehir'deki Hi-Fit projesi ile devam ettiriyor. Sağlıklı yaşam konseptiyle hayata geçirilen proje ile Dumankaya, evin en fit halini müşterilerine sunuyor.

FİT KONUTLAR
Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Başkan Vekili Barış Dumankaya,
sağlıklı yaşam konseptini şöyle anlattı: "Bu yüzyılın ruhunu bireyin kendini tamamlaması olarak nitelendirebiliriz. Hi-Fit projesi ile biz de bu tamamlanma sürecine hizmet ettiğimizi düşünüyoruz. Hi-Fit, Türkiye'de uygulanan ilk konsept proje olma özelliğiyle, sağlıklı yaşam mottosunu benimseyenlere uygun olarak tasarlandı." Dumankaya, Hi-Fit projesi ile insanların, sağlıklı, zinde ve fit olmak adına sunulan konsept ve site içi aktivitelerin teknoloji ile zenginleştirileceği bir yaşam alanına sahip olacaklarını vurguladı.

Hİ-FİT'İN KÜNYESİ
20 dönüm arazi üzerinde 200 milyon lira yatırım ile hayata geçiriliyor. 28 ve 32 katlı 2 kuleden oluşuyor. Stüdyo, 1+1, 2+1 dairelerin olduğu projede, fiyatlar 120 bin liradan başlıyor. 31 Mayıs'a kadar 72 ay sıfır faiz kampanyası uygulanıyor.

SPORTİF YAŞAM
SPOR yapmayı alışkanlık haline getirmiş veya getirmek isteyenlerin ihtiyaçlarına yönelik tasarlanan Hi- Fit'te her şey düşünülmüş: Ev aldığınızda ilk olarak akıllı tartı hediye ediliyor. Projede 4 bin 500 metrekare alana sahip Athletic-O Kulübü yer alıyor. Televizyonunuzdan Athletic-O TV ile sağlıklı yaşamla ilgili merak ettiklerinize ulaşabilirken, spor salonuna inmeden, eğitmenler denetiminde yapılan canlı veya kayıtlı derslere de katılabileceksiniz. Hi-Fit'teki 17 adet kat bahçesinde yogadan golfe, satrançtan açık hava fitness aletlerine kadar pek çok spor aktivitesi hizmete sunulacak. Düşük kalorili yiyecekler sunulan restoranda, kalori hesaplamaları ile kişiye özel menüler hazırlanabilecek. Projede, akıllı ev teknolojisi altyapısı da sunuluyor.

Hazırlayan: ÖZLEM KAMER TERCANLI